Club Elyde, un refugiu pentru suflet

Dacă vă este foame, sete, aveți nevoie de distracție sau de un nivel crescut de adrenalină, cu siguranță cunoașteți câteva locuri și chiar aveți alternative, pentru a împlini necesitatea. Dar ce faceți când vă este greu să vă mobilizați, adaptați, să umpleți golul acela indescriptibil, pe care este posibil să-l percepeți uneori? De câteva zile, acest loc există și se numește Elyde. Un club terapeutic,  unde puteți merge în momentul în care doriți să începeți un proces de dezvoltare personală, profesională și spirituală.

Lansarea Clubului Terapeutic Elyde a adunat laolaltă persoane publice dornice să exerseze starea de bine. Roxana Ciuhulescu, însoțită de mama ei, Irina Mohora (TVR), Camelia Bălțoi (Digi Sport), Tania Popa (Pro TV), alături de fiica ei, Razvan Petre, Marius Stoica si Flavia Voinea (Bucuresti Fm) sunt doar câteva  cei care au trecut pragul clubului Elyde.

Persoanele publice prezente au învățat de la specialiști cum să scape de rutina zilnică, activitatea profesională stresantă sau de blocajele și suferințele din trecut. Și asta pentru că, fără un mentor, pentru fiecare dintre noi este aproape imposibil să trecem prin acest proces de vindecare. “Mă bucur că am reușit să construiesc un loc în care oamenii își pot recăpăta cu adevărat starea de bine și echilibrul la nivel fizic, emoțional și energetic. JEchipa de terapeuți și specialiști Elyde lucrează împreună pentru a obține exact ceea ce își dorește și are nevoie o persoană. În procesul de dezvoltare personală, profesională și spirituală pot apărea multe provocari, însă având permanent lângă tine specialiști care să te ghideze, care să te asculte, care să te însoțească în procesul de vindecare, experiența este din ce în ce mai frumoasă”, spune Maria Corina Stratulat, fondator Club Elyde.


Clubul terapeutic Elyde din Capitală este un concept unic în țară,  fiind spațiul în care își găsesc rezolvare probleme de natură fizică (dureri de spate, de cap, de stomac, etc), dar și cele de natură emoțională. Echipa Elyde este pregătită cu terapii unice, precum Terapia Arienilor, terapii convenționale, precum masajul terapeutic sau pe pat cu pietre jad, terapii energetice, numerologie, human design și astrologie. Pentru cei aflați în căutarea drumului profesional, Club Elyde oferă și ședințe de orientare în carieră, coaching personal sau de business. Iar pentru amatorii de terapii alternative la Elyde pot apela la terapia Reiki, Bowen, Bach, ThetaHealing, Acces Bars, Reconnective Healing™ sau Laughter Yoga (terapia prin râs).

Detalii despre programele și promoțiile Clubului Terapeutic Elyde pot fi accesate pe site sau pe pagina de FB.

Leave a Reply