S-a lansat noua colecție IIANA

IIANA a lansat colecția neoetnic pentru sezonul primăvară-vară, ce include piese vestimentare de inspirație folclorică destinate atât adulților, cât și copiilor.

Creațiile ce compun noua colecție sunt specific românești, îmbină perfect tradiționalul cu modernul, sunt fabricate din materiale etnice exclusiviste și sunt ușor de adaptat. Farmecul ţinutelor româneşti este pus în valoare de croielile lejere, materialele naturale şi preţioase.

“Suntem pasionați de tradiții și producem modele neoetnice potrivite femeii moderne ce își dorește piese de calitate cu influențe tradiționale românești. Folosim doar materiale de top cum ar fi jacarduri entice țesute cu modele florale și geometrice românești, vâscoze naturale, bumbacuri. Hainele pot fi purtate în viața de zi cu zi, dar sunt potrivite și unei ținute de seară. De asemenea, colecția cuprinde și rochia de mireasă tradițională și alte elemente ce pot fi adaptate unei nunți tradiționale”, a declarat Alina Isakovic, fondatoarea brandului IIANA.


Colecţia se găseşte deja în shopul online, dar şi în cadrul showroomului IIANA din Bucureşti. Noile modele se adaugă unei game vaste de produse ce cuprinde atât modele neoetnice, cât şi modele etnice autentice, cusute manual în atelierul propriu.

Leave a Reply