Ateliere de educație antreprenorială pentru copii, la Cărturești Verona

KEN Academy lansează Atelierele independente de antreprenoriat și educație financiară pentru copii “Punguța cu (mai mult de) doi bani” la Cărturești Verona, în fiecare sâmbătă din luna mai, respectiv pe 5, 12, 19 și 26 mai.

Necesitatea de a fi educat din punct de vedere financiar se manifestă la vârste din ce în ce mai mici, în condițiile în care tentațiile apar din toate direcțiile, campaniile promoționale sunt omniprezente, chiar și în cadrul programelor pentru copii. Iar dorința copilului de a avea ultimul model de “ceva” se face mereu auzită, cu pretenții mereu crescânde. 

KEN Academy lansează “Punguța (cu mai mult) de doi bani! – 4+1”, patru ateliere în luna mai prin care copiii învață prin joacă o serie de abilități ce îi vor ajuta în viața de zi cu zi: ce sunt banii, cum îi câștigăm, la ce îi folosim și cum îi gestionăm înțelept, de ce este important să avem un obiectiv de economisire.

 Mai multe detalii despre ateliere, costuri și înscriere pe pagina de FB a atelierelor. 

KEN Academy este o organizație non-profit, un program complex de educaţie financiară şi antreprenorială pentru copiii cu vârste între 7 şi 13 ani, dezvoltat de Asociaţia KEN Institute.
Noutatea adusă de Academia KEN o reprezintă componenta aplicată a programului – vizitarea unor companii – menită să ajute copiii în înţelegerea noţiunilor de business, dar şi a procesului de producţie. De asemenea, cu aceste ocazii, micii antreprenori au ocazia de a obţine informaţii avizate de la manageri, lideri de opinie, oameni de succes.
Prin intermediul programului KEN, copiii îşi construiesc propriile afaceri în cadrul unor evenimente de marketare (inclusiv de vânzare); astfel, ei intră în contact direct cu piaţa, ajung să cunoască personal clienţii şi învaţă să lucreze în echipă.
Academia KEN prin programul KEN Business funcţionează şi ca un “incubator de afaceri” unde cele mai bune idei de business ale copiilor sunt încurajate şi sprijinite.
Până în acest moment, peste 2100 de copii au absolvit unul dintre Programele Academiei: KEN Academy, KEN Business, KEN, Start sau KEN Money.

Leave a Reply