Happy Gluten Free 2018 – primul târg al produselor fără gluten, la București

Duminică, 20 mai 2018, între orele 10:00-18:00 , la Hotel Hilton Inn Garden (Str. Doamnei, nr.12), va avea loc Happy Gluten Free 2018 – primul târg al produselor fără gluten, organizat de Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten. Intrarea este liberă.

Peste 20 de producători din România și Europa, importatori și furnizori de servicii conexe vor fi prezenți la Happy Gluten Free.

Evenimentul reunește specialiști din domeniu, care vor furniza informații de ultimă oră, despre boala celiacă la adulți și copii. Seminariile susținute de dr. Alina Stănescu Popp, dr. Vasile Balaban și dr. Claudia Nicolae își propun să răspundă la cele mai importante întrebări legate de viața fără gluten.

Programul seminariilor și al temelor dezbătute:

ora 11.00 – ”Afecțiuni induse de gluten: asemănări, deosebiri, simptome și protocol de management al bolii”, seminar susținut de Dr. Stănescu Popp, doctor gastroenterolog IOMC, cercetător științific, specializat în boala cealiacă.

ora 12.00 – ” Boala celiacă nonresponsivă la adulți și complicațiile ei” seminar susținut de Dr. Vasi Balaban, doctor gastroenterolog și diagnostician Spitalul Militar, specializat în boala celiacă la adulți

ora 13.00-”Alergiile la cereale: mituri și protocol de tratament” seminar susținut de Dr. Claudia Nicolae, doctor alergolog.

Între orele 10:30 – 14:00, cei mici sunt așteptați la ateliere de joacă și teatru, program interactiv susținut de “Atelierul Magdei”. Sala în care se vor desfășura piesa de teatru și atelierele pentru copii este vecină cu sala în care au loc seminariile, iar intrarea în foaier este permanent sub observație. Pentru siguranță, cei mici vor primi la intrare brățări din hârtie.
Intrarea la târg este liberă.
Pentru cei ce doresc să participe la seminarii, să se bucure de un prânz gluten free și să aibă acces la atelierul pentru copii, taxa este de 20 de lei, iar înscrierile se pot face accesând formularul 
Pentru membrii ARIG, intrarea este liberă la seminarii și la atelierele pentru copii.
În cadrul evenimentului, membrii ARIG (vechi sau noi) vor primi prima ediție a Ghidului Celiacului, cadouri de la sponsori și alte surprize.
Mai multe detalii pe pagina de FB sau pe www.boala-celiaca.ro

Leave a Reply