Nuami Dinescu donează o pereche de opinci autentice, pentru cauze umanitare

Nuami Dinescu a donat o pereche de opinci lucrate manual de un meșteșugar din Bârsana, Maramureș, alături de o pereche de ciorapi speciali, tricotați chiar de mama actriței. Donația este menită să ajute la strângerea de fonduri pentru trei cazuri umanitare, în cadrul unei gale ce se va desfășura pe 14 mai, la Opulence Ballroom (Calea Griviței la numărul 355- 357).

Gestul actriței se alătură unui demers al unor prestigioase persoane publice, la inițiativa Wow Media,  de a sprijini trei persoane aflate în dificultate (o fetiță în vârstă de 3 ani și 4 luni bolnavă de leucemie și un băiețel de 10 ani, care trăiește încă de la naștere în scaunul cu rotile) preluate de la asociația CEPC precum și situația specială a unei mame singure, de doar 29 de ani, aflată în luptă cu cancerul mamar și metastaze osoase.
Gala este dedicată femeilor celebre, frumoase, independente şi de succes și își propune să premieze vedetele implicate în demersul caritabil ” Împreună pentru Betty, Edi și Daria “.

Opincile donate de către Nuami Dinescu sunt lucrate integral manual, pentru aceasta, de Nea Gheorghe al lu’ Dan, singurul din Bârsana, Maramureș, ce mai păstrează acest meșteșug nealterat. Au fost un dar pentru actriță, ca urmare a unui interviu pe care aceasta l-a realizat cu meșteșugarul, în urmă cu câțiva ani, în cadrul unui proiect de conservare a tradițiilor (TSTV). Ciorapii sunt tricotați chiar de mama actriței și sunt special destinați purtării la opinci. Obiectele pot fi licitate aici


Numele cu rezonanță în spațiul public ce vor primi trofee sunt : Rona Hartner, Rita Mureșan, Gloria Mureșan, DJ Wanda, Oana Zăvoranu, Monica Bârlădeanu, Adina Buzatu, Jorge, Elena Gheorghe, Mirabela Dauer, Nuami Dinescu, Ilie Năstase, Elisabeta Lipă, Mihaela Borcea, Silviu Prigoană, Doinița Oancea, Adelina Pestrițu, Diana Bart, Geanina Ilieș, Natalia Mateuț, Bianca Sârbu și Gipsy Casual. Vedetele care vor înmâna premii sunt : Diana Bișinicu, Andrei Ștefănescu, Roxana Iliescu, Crina Matei, Maria Constantin, Mărioara Gheorghe, Roxana Nemeș și Laurette.


Companiile care susțin această gală sunt: AUTOMOBILE BAVARIA GROUP, JIDVEI, FLORMAR, OPULENCE BALLROOM, TRENDS by Adina Buzatu, MASAYA, MISTER ROSE, LEENA G, REFLECTION by Doinița Oancea, NICOLETA NEGURĂ, STADA BOUTIQUE by Georgiana Stavrositu, JUNE 16 by Oana Zăvoranu, RHINO SHIELD, ERGOSLIM by Geanina Ilieș și VIP TOUCH DESIGN. 

Leave a Reply