Trei echipamente de medicină estetică garantează o piele perfectă

Pielea este permanent supusă agresiunilor factorilor externi, iar înlăturarea fectelelor acestora este dificilă și constituie o preocupare constantă. Pentru o piele perfectă și un ten luminos, industria de beauty ne vine în ajutor cu cele mai noi 3 echipamente, care îmbină perfect tehnici faciale și corporale, fiecare dintre ele având un alt mecanism de funcționare și lucrând fiecare pe un alt segment.

Cele 3 aparate reprezintă cele mai noi și mai spectaculoase inovații în industria frumuseții corporale și faciale. ROWE este importator unic și distribuitor exclusiv în România și Republica Moldova al celor trei echipamente. 

Iată cum funcționează și cum ne ajută cele 3 echipamente din industria de beauty, să corectăm micile imperfecțiuni inestetice ale pielii.

Radiofrecvență Premium – tonifiere profundă aproape instantaneu
O nouă inovație în domeniul înfrumusețării revoluționează tehnicile de slăbire: tehnologie cu radiofrecvență duală (0,3 Mhz și 0,5 Mhz) pentru eliminarea grăsimilor stocate în țesuturi. Tratamentele bazate pe radiofrecvență conturează, tonifica, netezesc și “ridică” fără a leza țesuturile. Terapia cu radiofrecvență este complet sigură, non-invazivă și non-agresivă pentru corp. Noutatea absolută constă în utilizarea a două tehnologii: CET care pătrunde 3-5 cm, cu efect excelent anticelulitic dar mai ales noua tehnologie RET, care pătrunde acum mult mai profund (9-12 cm subcutanat), acționând asupra grăsimii de profunzime, care era și cel mai greu de tratat.
Tratamentul este recomandat pentru toate vârstele, nu este invaziv și nu necesită perioadă recuperatorie. Este ideal pentru: persoanele cu piele flască: femei care au născut recent, sâni lăsați, piele flască în zona coatelor și a genunchilor (recunoscută pentru dificultatea cu care se remodelează); pentru refacerea conturului corporal în cazul celor afectate de inesteticul aspect de coajă de portocală dar și pentru reîntinerirea tenului și atenuarea efectelor îmbătrânirii: riduri, aspect matifiat, piele flască.
Premium RF este un echipament complex de radiofrecvență, cu efect termic selectiv asupra țesuturilor (termolipoliza selectivă) și de diatermie, pătrunde în țesuturi și produce arderea graduală a grăsimilor stocate. Termolipoliza este selectivă deoarece temperatura acționează în primul rând asupra adipocitelor cu volum mare de grăsimi și mai puțin asupra celor cu volum mic. Rezultatul* imediat este o egalizare a țesutului adipocitar și diminuarea accelerată a aspectului de coajă de portocală. Această termoterapie prin încălzire locală cauzează o constricție imediată a fibrelor de colagen și stimulează formarea de noi fibre elastice.
Radiofrecvența Premium RF-oferă o profundă tonifiere conferită aproape instantaneu. La nivel corporal, radiofrecvența reconturează și redefinește liniile siluetei. Se poate observa chiar cum acțiunea termolipolitică a undelor de radiofrecvență continuă și după încheierea ședinței: pacientul resimte în continuare o căldură la nivelul zonei tratate. Acționează asemeni unui corset cu efect spontan de tightening. Vorbim de o reconturare ce redă linia perfectă a siluetei. La nivel facial, radiofrecvența netezește și uniformizează ridurile, întinerește tenul prin creșterea producției de colagen endogen. Termoterapia generată de radiofrecvență îmbunătățește textura și aspectul general al tenului de la prima ședință. Este singura terapie care elimină bărbia dublă și reface volumetria la nivel facial.


Regenix/ HIFU facial + corporal – un echipament cu adevărat spectaculos

Utilizează o tehnică non-invaziva care înlocuiește liftingul chirurgical, nu necesită timp de recuperare. Procedura poate fi aplicată tutoror persoanelor, indiferent de vârstă. Echipamentul beneficiază de o varietate de transmițătoare pentru diferite niveluri ale pielii. Acționează prin ultrasunete focusate de intensitate ridicată asupra fiecărui strat al pielii.
HIFU cea mai nouă tehnologie nechirurgicala FACE LIFTING, lifting bărbie dublă și sprâncene. Numită și hipertermie conformațională HC, HIFU( high intensity focused ultrasounds) a fost descoperită și aplicată încă din anii 60 în lumea medicală. De atunci a existat o preocupare continuă pentru găsirea celor mai performanți parametri ai ultrasunetelor pentru distrugerea diferitelor tipuri de cancere localizate. Din 2009 România se înscrie în TOP 4 al țărilor din Comunitatea Europeană care folosesc tehnologia HIFU în spitale.
Începutul anilor 2000 înscrie HIFU în vârful terapiilor estetice cu beneficii imediate și de lungă durată cu aprobare FDA. HIFU este o metodă inovatoare, non-invaziva și net superioară oricăror alte metode de lifting nechirurgical. El folosește energia acustică cu proprietăti unice ce îi permit să ocolească suprafața pielii pentru a trata în adâncime , singură terapie ce ajunge la nivel SMAS, fiind de neegalat de către orice alt dispozitiv de cosmetică non-invaziva.
Aplicabilitate și efecte: redefineste ovalul și volumetria feței; ridica pomeții; modelează bărbia dublă; lifting pleoape superioare și sprâncene; reduce ridurile adânci, inclusiv nasolabiale;; tonifica pielea; corecția ptozei gravitaționale; resuspensia țesuturilor; reduce cicatricile; lifting instant față, gât și zonă decolteului; reduce pungile de sub ochi; liftarea tegumentului la nivelul brațelor, interiorul coapselor, abdomen, feșe; scădere în centimetri.


Sculptor – 5 terapii diferite cu rezultate excelente atât pentru corp cât și pentru față
Sculptor înglobează cele mai performanțe și eficiente terapii de slăbire, remodelare, tonifiere, anticelulitice și reîntinerire care se pot îmbină într-un protocol perfect cu rezultate vizibile imediat. Sculptor combină 5 tehnologii pentru a oferi rezultate complexe și tratează: celulită, tegumentul flasc, adipozitatile localizate, ridurile, petele pigmentare. Acest echipament de Medicină Estetică este primul echipament ce combină 5 terapii diferite cu rezultate* excelente atât pentru corp cât și pentru față.


Terapiile Sculptor sunt :
CORPORAL
• HImFU – terapie unică, patentată pentru slăbire localizată prin unde focalizate care distrug garantat și în siguranță 7-8milioane adipocite – rezultatele sunt măsurabile în centimetri pierduți după fiecare ședința;
• CrioRadiofrecventa – o altă terapie unică ce combină concomitent criolipoliza (-15 grade) cu radiofrecvență (65 grade) monopolară sau multipolara (în funcție de gradul de celulită): efecte spectaculoase pe parte de liftare, compactare, anticelulitic și laxitate;
• Masaj transdermic DermoHealth cu tehnologie LED Laser – ridica, modelează, recontureaza.
FACIAL
• CrioRadiofrecventa – lifting facial restructurant pentru redefinirea conturului facial, poate fi folosit inclusiv pe tenul cuperotic;
• Radiofrecvență tetrapolara – antirid, tonifiant, liftare, pielea lăsată a gâtului, bărbie dublă;
• Dermohealth + DermoLED – efecte rapide pentru tratamente anticearcăn, pungi sub ochi, detoxifiere faciala, creșterea elasticității, stimulare fibroblaste ;
• Microdermoabraziune cu pulbere de diamant cu stickuri de unică folosință de diferite granulații, pentru diferite tipuri de ten, pentru stimularea regenerării epiteliale.
Sculptor este un echipament premium ce poate fi găsit în clinici și saloane exclusiviste și beneficiază de omologări FDA și Cofepris. Tratamentele oferite de Sculptor sunt concepute atât pentru femei cât și pentru bărbați. Sculptor a fost conceput în Argentina după 3 ani de cercetări științifice, țeste și omologări de către producătorul de echipamente medicale și estetice Body Health.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcție de persoană.

Leave a Reply