Visual Wine Sensations – un eveniment premium marca Vinul.Ro

Vinul.Ro, propune un eveniment exclusivist, dedicat iubitorilor de vin și frumos, sâmbătă, 22 septembrie, la QREATOR by IQOS. Visual Wine Sensation este găzduit de Cătălin Păduraru, CEO al IWCB și VINARIUM, Laurențiu Achim Avram, președintele Federației Somelierilor din România și fondator al SavorHD.TV și Cezar Ioan, Publisher al revistei și organizator al evenimentului.

Primul eveniment complex cu vinuri și arte – degustări exclusiviste ale cramelor din noua elită a vinului, într-un context cultural tineresc și interactiv – se va desfășura sâmbătă, 22 septembrie, în spațiul creativ QREATOR by IQOS, din Piața Victoriei (celebra clădire monument arhitectural Oromolu).


Pe parcursul unei jumătăți de zi, în superbele încăperi de pe cele două etaje, membrii comunităților creative ale Capitalei se vor putea delecta cu:
– proiecții de filme despre crame
– expoziție de fotografii legate de vin
– ateliere de imagine
– expoziție de cărți legate de vin
– exerciții senzoriale ghidate de un artizan parfumier
– expoziție de fashion din “noul val românesc”

Concomitent, va avea loc o degustare de gastronomie modernă de inspirație tradițională a chefilor Nico Lontras și Ioan Șușală. În afară de obișnuiții evenimentelor găzduite @QREATOR, organizatorii vor invita reprezentanți ai agențiilor de turism, presei mondene și generaliste, blogging-ului de top de food, going out și turism.

Accesul se face exclusiv pe baza de invitație, în limita locurilor disponibile.  Detalii: Cezar Ioan – 0722.365.008 / Adriana Popescu – 0731.631.837

Leave a Reply