Wild Earth și African Safari, colecțiile toamnei pentru lacuri de unghii

Înainte de a ne despărți de sandale, voaluri și batist, să anticipăm bucuria colecțiilor de lacuri, ce ne vor colora unghiile în această toamnă. Wild Earth și African Safari, de la CND și Gelish și Morgan Taylor ne inspiră și ne îndeamnă să ne reconectăm cu natura, să fim sălbatice și libere.

 

Colecția Wild Earth explorează reconectarea cu natura, fiecare culoare reprezentând un aspect al sălbaticiei care vă va inspira să ajungeți la noi înălțimi în creativitate, combinând nuanțe, în stilul vostru. 
Aceste nuanțe noi sunt disponibile în VINYLUX ™ Long Wear și SHELLAC ™ Brand Gel Polish. 

Colecția de la Gelish și Morgan Taylor, African Safari 2018, este inspirată de peisajul panoramic al unui safari african și de amprentele grafice vibrante din cultura africană.  Colecția de toamnă scoate în evidență tonurile bogate de pământ ale acestei zone, de aceea regăsim nuanțe de perle strălucitoare de safir, cositor și granit. Astfel,  întreaga colecție îți oferă sentimentul că orice se poate întâmpla, sub cerul înstelat al Parcului Serengeti.

“Am vrut să adăugăm un strat suplimentar de bogăție și textură paletei de culori de toamnă”, spune Danny Haile, CEO și fondator al Gelish Soak-Off Gel Polish “Pentru această colecție ne-am lasat inspirați de peisajul uimitor din Africa și de spiritul aventuros al celor ce se avanta in a explora aceasta regiune. ”


• Are You Lion to Me? – Pewter Shimmer
• Off The Grid – Black Brown Creme
• No Cell? Oh Well! – Sapphire Blue Pearl
• Wanna Share a Tent? – Garnet Red Pearl
• No Sudden Mauves – Rose Mauve Pearl
• Neutral by Nature – Warm Nude Creme

Leave a Reply