Mandaloun, bucătărie libaneză și atmosferă rafinată

Luni, 15 octombrie, în zona de Nord a capitalei a fost inaugurat noul restaurant Mandaloun, cu specific libanez şi international, parte a lanțului hotelier Phoenicia Hotels. Cei peste 300 de invitați s-au bucurat de ospitalitatea libaneză și de gustul rafinatelor preparate din gastronomia orientală şi internatională.
Situat într-o zonă de interes, ce găzduiește cele mai multe și mai faimoase restaurante din București, restaurantul Mandaloun se adresează clienților care doresc să fie mai aproape de cultura libaneză, experimentând o varietate de arome orientale, într-o atmosferă elegantă și prețioasă, desprinsă din povestea celor 1001 de nopți.


”Ieri, aici era șantier, astăzi ne sunteți oaspeți și ne bucurăm foarte mult. Sper ca toată lumea din România să înțeleagă că numai prin muncă, prin implicare și prin răspundere putem să dăm dovadă că suntem cu adevărat români, putem așeza România acolo unde îi este locul și putem îmbrăca România într-o așa numită rochie de mireasă cât mai frumoasă. Nu vorbele fac viitorul copiilor noștri, doar fapte care trebuie dovedite de fiecare dintre noi. Eu spun acasă atât în Liban, cât și în România, ambele țări sunt casa mea. Vreau să fiu un mic soldat în armata română”, a declarat Mohammad Murad, în cadrul evenimentului de deschidere a celui ce-și propune a fi cel mai luxos restaurant din Capitală.

Evenimentul prilejuit de inaugurarea restaurantului Mandaloun a reunit personalități marcante din lumea sportului și a mediului de afaceri din România: Cozmin Gușă, Rareș Bogdan, Denise Rifai, Mitică Dragomir, Ciprian Marica, Irinel Columbeanu, Viorel Păunescu, George Copos, Dan Tudorache, Dan Diaconescu.  

Deliciilor gastronomice, pregătite cu măiestrie de bucătari, patiseri și cofetari experimentați, li s-au adăugat serviciile ireproșabile ale personalului recrutat și din afara țării, dar și momentele speciale cu puternice influențe libaneze. 

Investiția în acest restaurant s-a ridicat la 1milion de euro, iar în vara acestui an, Phoenicia Hotels a inaugurat în Mamaia singurul casino live de pe litoral, readucând astfel la viață turismul de gambling, suma investită ridicându-se la valoarea de 5 milioane de euro.

Leave a Reply