Cubano Allegria, noua creație a YPA Artisan Parfums

Parfumul de lux din esențe rare Cubano Allegria, ediție limitată de 100 de sticlute, creat de atelierul YPA Artisan Parfums, a fost lansat recent, printr-un un eveniment tematic, „A Night in Havana: Cubano Allegria”,  la El Grande Comandante Pub & Club.  Evenimentul s-a desfășurat ca un party mix multisenzorial cubanez, pe conceptul „perfume bar”, cu muzică, dans, parfum, arome, cocktailuri cu rom, trabucuri și gustări inspirate de inegalabila și carismatica Havana. 

Compania de dans Signature by Adrian Popiță – „El Cartel del Salsa”, atât de apreciați la Românii au Talent, au ceschis evenimentul cu un show electrizant prin poveste, dans și explozie de energie. Biu Marquetti Band, celebra interpretă cubaneza de muzică Buena vista și latino și a sa formație au încins atmosfera și, pentru o seară, au teleportat invitații în atmosfera decadentă și vibrantă din Havana. 

Partenerii și sponsorii evenimentului –  El Grande Comandante Pub & Club, Havana Club și El Unico Cigar Launge – au contribuit la atmosfera autentic cubaneză. 

CUBANO ALLEGRIA, El Perfume de la Habana – creat de Raluca Vasile, Parfumierul de Lux al atelierului YPA Artisan parfums – este o esență de parfum naturală cu feromoni, inspirată de floarea națională a Cubei, Mariposa.
Cubano Allegria este un parfum cu feromoni naturali și cu un miros diafan și cu personalitate, fructat vanilat cu accente de tabac și rom, din colecția de parfumuri cu feromoni naturali creat de Raluca Vasile. Este un cadou original, în acesta perioadă plină de ocazii speciale, onomastici, aniversări sau de Sărbători. Un parfum intens vanilat, cu bucurie de viață, melodios, decadent, aromat cu aromele vibrante ce recompun atmosferă nocturnă vibrantă din Havană vieja, centrul istoric al capitalei cubaneze.


Ingrediente:
Note de Vârf: Esența de mariposa (floarea emblemă a Cubei), orhidee, caisă, portocală amară.
Note de Inimă: Mango, vanilie, cacao, candel caramel.
Note de Bază: Esența de Tabac Cohiba, vetiver, styrax, agarwood, lemn de santal.

Parfumul Cubano Allegria face parte din colecția de Parfumuri cu Feromoni naturali și poate fi comandat online sub formă de mostre și sticluța de parfum de 30ml în atelierul din București sau pe eshopul atelierului YPA Artisan Parfums, , cu livrare în toată țara.

Până la finalul anului toate parfumurile de lux Your Personal Aroma din gamă cu feromoni, 100% naturale au reducere de 20%:
* Godilicious (litchi, fructul pasiunii, santal), 200lei
* Oudilicious (Oudh,prună afumată, piele), 200lei
* Divine Cannabis (diluție de vetiver în Absinth Cannabis și infuzie de frunze de Coca artizanala), 200lei
* Cubano Allegria (mariposa, portocală amară, tabac), 300lei

Raluca Vasile, parfumierul de lux, consultant în branding multisenzorial și scent designer pentru branduri de ambient, cea care a creat parfumul Cubano Allegria s-a specializat în parfumerie de lux la Perfumery Art School UK, cu stagii în parfumerie exotică la Paris, Milano, Florența, Dubai și Qatar. Este singurul parfumier român premiat de A’ Design Awards Milano, invitat să expună la Congresul de Parfumerie de la Nisa, Esxence Milano și anul acesta în premieră la FIS Arabia Dubai.

Credit foto: Studio Phoenix, Mihaela Cuturela.

Leave a Reply