Puțină inspirație, de la Humanic

Trendurile primăverii abia au fost dezvăluite de cei de la Humanic, iar acum vin cu o provocare destinată celor ce îndrăgesc Ziua Îndrăgostiților – pumps în culori pastel și genți statement, pentru a obțne titlul de “best dressed”.

 

Sigur ați început să visați la pantofii pe care îi veți purta în această vară. Dar până vine acel moment, dacă sunteți în postura în care îi puteți sugera partenerului ce să vă dăruiască de Ziua Îndrăgostiților, Humanic vă inspiră cu câteva produse ce garantează succesul oricărei ținute. Roșu, roz sau nude, cu accesorii sau simpli, alături de genți asortate, oricare dintre pantofii prezentați pot fi un cadou pe care să-l primiți sau să vi-l oferiți. 

 

O rochie vaporoasă, sau poate una tricotată ce urmărește linia corpului, o poșetă precum cele de mai jos și puteți păși relaxate în club, la cină sau la spectacol. 

Iar dacă vă doriți ca și el să se bucure de o pereche de pantofi în tendințe și de calitate, modelul acesta de la Pat Calvin se integrează în aproape orice  ținută și costă 269 de lei. 

Leave a Reply