Sport și yoga în aer liber, la ParkLake Shopping Center

În perioada 16 iunie – 7 iulie, în fiecare duminică, între orele 8:45 – 11:00, ParkLake Shopping Center îi invită pe bucureșteni să descopere și să exerseze un stil de viață sănătos, prin practica Yoga în aer liber. Iar sesiunile de shopping pot fi alternate cu cele sportive, pe terenurile de padel și terenul multifuncțional din ParkLake Garden.

Vara aceasta este mai simplu să petreci timp liber alături de familie, reușind să satisfaci dorințele fiecărui membru al acesteia, dar și pe ale tale. Dacă ești pasionată de shopping, dar și de mișcare în aer liber și dorești să incluzi și restul familiei în activitățile de weekend sau vacanță, fără ca vreunul dintre membrii ei să se simtă neglijat, la ParkLake Shopping Center vei reuși acest lucru. 

Veți putea experimenta una dintre cele mai vechi practici fizice, mentale și spirituale din lume și vă veți putea bucura de efectele benefice ale acesteia. Este vorba despre ședințele de Yoga, organizate de centrul comercial ParkLake, ce  vin în întâmpinarea membrilor comunității care își doresc să includă în programul unei vieți agitate și momente de relaxare și re-echilibrare fizică, psihică și emoțională.  
Ghid în această călătorie va fi Maria Nadolu – instructor de Yoga și exploratoare entuziastă a acestei lumi. În ultimii ani, ea a călătorit și locuit în Europa, Africa, Asia de Sud-Est și America, descoperind și învățând de la diversele popoare în mijlocul cărora a trăit. Crezând cu tărie în faptul că, îmbrățișându-ne trecutul, putem să ne bucurăm de o experiență mai profundă a prezentului, Maria îmbină totodată practica Yoga cu informațiile și înțelepciunea deprinse din studiul artei și istoriei, dar și a numeroaselor civilizații întâlnite în multele sale călătorii.

Padel și distracție în ParkLake Garden
Pentru persoanele care preferă un sport mai dinamic, vara aceasta la ParkLake, distracția include activități pe cele două terenuri de padel și pe terenul multifuncțional potrivit pentru tenis, mini-fotbal, volei sau baschet, special pregătite pentru un public activ și dornic de interacțiune.
Cunoscut drept sport de socializare, padelul se joacă în echipe de două persoane, fiind la intersecția dintre tenis și squash. Datorită caracterului său dinamic, acesta se bucură de succes atât în rândul sportivilor de performanță, cât și în rândul familiilor cu copii, sau a grupurilor de prieteni dornici să petreacă timp împreună, în aer liber.
Pentru o vară activă și un stil de viață sănătos, sportul în aer liber este ingredientul secret!

Participarea la ședințele de Yoga este gratuită, prin înscriere în prealabil la InfoDesk-ul centrului comercial, iar închirierea terenurilor de padel și a celui multifuncțional se face, de asemenea, la InfoDesk, sau la numărul de telefon 0757 353 014.
Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul complet găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Leave a Reply