Neroli Beauty Studio, terapii pentru corp și spirit

NEROLI Beauty Studio s-a relansat cu un nou concept și un plus de servicii bazate pe tehnologii non-invazive, menite să sporească frumusețea și starea de bine. Studioul se află pe Str. Finlanda, într-o zonă boemă și ușor accesibilă a Bucureștiului. 

Studioul de înfrumusețare NEROLI Life le oferă clienților tratamente faciale și corporale de regenerare, masaje de relaxare și terapeutice și terapii alternative. Neroli Life reprezintă un stil de viață și s-a născut din pasiunea pentru starea de bine a fondatoarei sale, Claudia Radu.

This slideshow requires JavaScript.

 Claudia  a activat și s-a perfecționat în centre de înfrumusețare și spa-uri din țară și din afara țării și a participat la numeroase cursuri și seminarii de dezvoltare personală și în domeniul fumuseții.

 

Cel mai recent serviciu din portofoliul studioului de înfrumusețare este o inovație în domeniul sănătății: Terapia și Tratamentul Facial și Corporal cu Ioni Negativi. Dermionologia alcalinizează și ionizează corpul și crește capacitatea fizică și psihică a organismului.
Aparatul Dermio Care, fabricat de producătorul german Weyergans, produce ioni negativi (considerați “vitaminele aerului”) și se folosește în scop medical, pentru înfrumusețare, cât și ca wellness. Ionii negativi stimulează producția naturală de colagen, intensifică metabolismul celulelor, întărește sistemul imunitar, intensifică acțiunea produselor faciale și corporale utilizate la tratamente și trateaza și ameliorează multiple afecțiuni, astfel încât rezultatele apar încă de la prima ședință, fără durere, fără injecții.

Claudia Radu, fondator NEROLI Life, Massage & Beauty Therapist a descoperit de mai bine de 8 ani domeniul terapiilor alternative, după ce a lucrat în domenii diverse de activitate. “Terapiile alternative m-au fascinat, ele reprezintă un domeniu misterios și foarte profund. Pentru ca ele să funcționeze este necesară o singură condiție: cel care le practica, terapeutul, să fie o persoană sincera cu sine în primul rand, perseverentă, cu iubire pentru semeni și cu un anumit nivel spiritual“ – declară Claudia.

Designul și noul concept al studioului se datorează strânsei colaborări dintre fondatoare, Claudia Radu și Mihaela Bachmann, designer vestimentar, cunoscută mai ales pentru pălăriile și fascinatoarele sale. Dealtfel Mihaela recunoaște că este primul său proiect de design de interior, pe care l-a abordat cu multă plăcere, nu doar datorită relației speciale pe care o are cu Claudia, dar  mai ales “pentru apropierea față de natură și elementele sale, pe care o respectă toate procedurile pe care le execută Claudia, aici”.

Studioul este un loc intim, cu o atmosferă benefică, unde te poți lăsa pe mâinile pricepute ale Claudiei, pentru o ședință de masaj, yoga sau meditație, sau pentru un tratament facial și corporal cu ioni negativi. 

Pentru programări: tel: 0745 468 225

One comment

Leave a Reply