Vine toamna, vine Webstock!

Odată cu venirea toamnei începem să anticipăm câteva evenimente, cu mai multă sau mai puțină bucurie.Mai puțină, pentru că pe marginea câtorva subiecte, de interes cvasi general, se face multă vâlvă, uneori până la saturație. Dar există câteva, care mie îmi produc bucurie, iar unul dintre cele așteptate cu interes și chiar curiozitate este Webstock. 

 

Ce funcționează cel mai bine, care sunt ultimele tendințe în social media, cum să generezi conținut, de ce se pune accent pe story telling?  Dacă ești pasionat de online sau activezi în publicitate și domeniile conexe aceste întrebări îți străbat permanent preocupările, fie că ți le adresezi, îți sunt adresate sau le auzi adresate altcuiva. 

Webstock este locul unde poți schimba idei, poți afla ce au făcut și ce a funcționat la alții, sau măcar ești stimulat să reflectezi asupra acțiunilor tale, pentru un rezultat mai bun. 

 

Cu gândul la momentele de inspirație oferite în ediția de anul trecut de câțiva dintre vorbitori am decis să particip și anul acesta la Webstock 2019. Măcar și pentru a putea identifica mai bine pădurea, din mulțimea de copaci ? 

Leave a Reply