Real și natural – #webstock10 ani

Îmi plac lucrurile clasice, cele care prin trecerea timpului au căpătat nu doar patină, ci profunzime, personalitate. Sincer, chiar și în materie de brânzeturi, le prefer pe cele maturate. Anul acesta am experimentat ceva devenit clasic deja, am participat la Webstock.

Webstock a împlinit 10 ani, iar la această ediție am aplicat și am fost acceptată ca blogger acreditat. Am plecat cu gândul că îmi voi reseta opțiunile, precum alinierea cartușelor imprimantei, în vederea unui nou start. 

Da, s-a întâmplat asta, dar într-un mod neașteptat. Îi cunosc pe unii dintre cei care populează spațiul, și pe o bună parte dintre vorbitori. Anticipam opinii despre importanța online-ului, adevăruri absolute, emise cu superioritate, de către cei care dețin cumva controlul acestei comunități.

Dar abordarea a fost una cât se poate de înclinată spre real și natural. De la spontaneitatea Cristinei Bazavan și Andreei Esca la modestia lui Cornel Amariei și la naturalețea lui Cabral, am navigat printre poveștile vorbitorilor, cucerită de talentul narativ al medicului Vasi Rădulescu și de versatilitatea discursului lui Chinezu’.

Da, mi-au plăcut toți speakerii, fiecare în alt fel, dar în egală măsură. M-am bucurat să descopăr un altfel de Vlad Voiculescu, mai cald și apropiat și pe Delia implicată în campania Vodafone #traiestefrumos 

Am plecat la Webstock să aflu ultimele tendințe în social media și am descoperit că trendul este să te implici. Real. “Să faci mereu ceva nou”, cum frumos a spus Cornel Amariei.

Nu pentru că m-ar mira, vreau totuși să punctez excelenta organizare și comunicarea facilă, datorate echipei Evensys și evident, lui Manafu.

Cam atât despre #webstock10ani. Mă bucur că am fost acolo!

One comment

Leave a Reply