Colecția de Crăciun de la Sabon a fost lansată la Palatul Noblesse

Palatul Noblesse a fost marți seară locul desfășurării unui basm, devenit realitate: lansarea Colecției de Crăciun de la Sabon. Sub îndrăznețul îndemn ”Discover your Inner Light” jurnaliști, influenceri și vedete s-au lăsat cuceriți de magia momentului, creat special pentru a atinge orice inimă.

Ca în fiecare an, în această perioadă plină de evenimente mondene, Sabon anticipează dorințele prietenilor fideli și îi surprinde cu o colecție dedicată celor care își doresc sclipiri de aur, în cele mai simple, dar și eclectice detalii.

La final de noiembrie, Palatul Noblesse a fost gazda unei povești scrise pentru voi, cei care iubesc Sabon și se lasă cuceriți de fiecare aromă în parte. MC-ul evenimentului, Anca Serea, i-a invitat pe participanți să descopere comorile pe care Sabon le-a pregătit cu ocazia noii colecții.

”Ne-am dorit ca întreaga colecție de Crăciun să se focuseze pe ideea de magie, de frumusește interioară pe care dorim să o evidențiem. Fiecare dintre noi are un spark, o lumină, ca o comoară pe care deseori o ascundem, tocmai de aceea, ne dorim ca prin ceea ce facem zi de zi, să ajutăm frumusețea să vorbească și să atingă orice inimă.
Pentru această colecție, Shiny Spice a fost hero product-ul conceput pentru a o înnobila, dezvăluind misterul și feminitatea. Este o colecție care, în primul rând, ne reprezintă și la care ținem foarte mult.” a spus Adina Lupașcu, Network Manager Sabon.
Printre participanți, s-au aflat: Simona Patruleasa, Cristina Mihaela Dorobantu, Nicole Cherry, Diana Munteanu, Anca Serea, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Geanina Ilies, Amalia Enache, Majda, Diana Dumitrescu, Patrizia Paglieri, Roxana Blagu, Ioana Voicu, Monica Colceriu, Alexandra Ungureanu.

În exclusivitate pentru acest sezon festiv al anului, SABON a lansat produsele sale cele mai vândute, acum cu un design special, în ediție limitată. Exfoliantul de corp, Loțiunea de Corp, Ulei de duș, Unt de mâini, Bulgăre Mineral, Săpun Solid, Aromă de cameră, Lumânare parfumată, Odorizant pentru mașină, gentuțe pentru cosmetice, sunt disponibile pe www.sabon.ro, dar și în magazine unde atmosfera de ”Inner Light” este gata să te cucerească de la prima aromă.

Leave a Reply