Spiridușii au invadat magazinul Stokke® din București

În așteptarea lui Moș Micolae, numeroase persoane publice însoțite de copiii lor, au ales să sărbătorească inedit, pregătind fursecuri din turtă dulce, în atmosfera magică a magazinului Stokke®. Micuții oaspeți s-au antrenat fericiți în jocul celor doi doi spriduși ai magazinului. 

Adina Postelnicu (Heaven), Monica Iagăr, Mihaela Moise, Roxana Ciuhulescu, Elena Ionescu, Deea și Dinu Maxer, Roxana Vașniuc, Anca Serea, Diana Bart, Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu s-au bucurat alături de copiii lor de surprizele pe care le-a pregătit brandul Stokke® și au așteptat cu emoție sosirea celor doi spiriduși ai lui Moș Nicolae.


“Misiunea noastră este să realizăm o legătură sigură între părinte și copil pentru o creștere sănătoasă și armonioasă. Încurajăm părinții să se apropie cât mai mult de cei mici și să se bucure de fiecare sărbătoare în familie pentru a le insufla și lor aceste mici bucurii. Designul produselor Stokke® are la bază conceptul de familie, transformând experiențele din fiecare zi și aventurile copiilor în amintiri unice și povești de neuitat. Cei mici au nevoie să se simtă iubiți și în siguranță. Iar designerii noștri și-au asumat angajamentul de a crea produse potrivite acestor nevoi. Ne bucurăm că invitații noștri au dat startul sărbătorilor de iarnă la noi”, povestește Miruna Vasile, brand ambassador MonobrandShop Stokke® România.


Credit foto: Lovelight Photography – www.lovelight.photo

Mai multe detalii găsiți pe :
Facebook – https://www.facebook.com/retailerstokke
Instagram – https://www.instagram.com/monobrand_stokke

Leave a Reply