Conferința „Beauty la Puterea Business” ajunge la Brașov pe 25 februarie

Dacă vă aflați în Brașov sau Poiana Brașov în data de 25 februarie ar fi bine să vă treceți în program expoziția „Beauty la Puterea Business”, care se va desfășura la hotel Alpin din Poiana Brașov, începând cu ora 13:00.
Organizată de Rowe, seria de evenimente exclusiviste este dedicată profesioniștilor din domeniul Beauty, unde se vor discuta puncte importante pentru creșterea afacerilor în domeniul frumuseții, fie că este vorba de tehnologii revoluționare, noțiuni de customer-service sau strategii de promovare în mediul online și offline.


Conferința include business coach, cu o intervenție în forță despre măsuri rapide de creștere a profitabilității de două – trei ori în industria beauty; tehnici complexe de rejuvenare facială; tratamente antirid, luminozitate, regenerare, pete pigmentare.
Nu vor lipsi prezentările unor protocoale speciale pentru inestetisme specifice, precum cearcăne, cicatrici post-acnee, liftingul sprâncenelor sau bărbia dublă.
La acestea se adaugă discuțiile referitoare la protocoale corporale avansate, precum tratarea celulitei până la gradul 4, tehnici de tonifiere ale pielii sau metode rapide de slăbire localizată și diferența dintre ele.

Leave a Reply