White Tea – cadourile preferate, de la Sabon

Nu doar în luna dedicată dragostei, dar mai ales acum, afecțiunea față de persoana specială din viața ta poate fi marcată printr-un dar inspirat, ales din colecția colecția Sabon White Tea. Sau poate ți-l oferi ție, pentru ca el să te (re)descopere radioasă, răsfățată de ingredientele naturale și aromele menite să îți desfete simțurile. 

 

Produsele din colecția Sabon White Tea îți complimentează pielea printr-un mix fascinant de uleiuri naturale – avocado, jojoba, acai, migdale și fructul pasiunii – contribuind la obținerea unui maximum de răsfăț zilnic. 

Indiferent de locul în care alegeți să vă sărbătoriți iubirea, transformă Valentine’s Day într-o experiență multisenzorială pentru amândoi. Mireasma ceaiului alb care întregește voluptatea gamei White Tea vă va purta într-o poveste magică, semnată de Cupidon.

Virtuozitatea Sabon se regăsește în fiecare produs al colecției White Tea – ulei de duș, exfoliant, lapte și loțiune de corp, body gelée, unt și cremă de mâini, săpun lichid, aromă de cameră și EAU de SABON White Tea – intensificând beneficiile extraordinare ale ingredientelor naturale specifice acestei game – lapte ecologic de ovăz, vitamina E, germeni de grâu, săruri din Marea Moartă – cu un singur rezultat: o stare sublimă trupească și spirituală.

În luna februarie, Sabon a pregătit îndrăgostiților seturi-cadou White Tea în ediție limitată care includ o selecție din produsele tale preferate.

Vizitează Sabon  alături de partenerul tău și aflați împreună povestea tuturor produselor din gama Sabon White Tea. Poate fi o bună ocazie pentru el să afle ce ți-ar face plăcere să primești. 

Leave a Reply