Confortul ECCO în culori îndraznețe

ECCO a lansat recent colecția ECCO ST.1 LITE, care se adresează celor care caută pantofi sneakers excepțional de confortabili, în culori îndrăznețe, care să ofere o notă de unicitate stilului lor vestimentar.

Pentru cei care știu ce așteaptă de la încălțămintea casual și  pentru cei care întotdeauna aleg stilul potrivit, ECCO  a lansat o nouă gamă a colecției athleisure – ECCO ST.1 LITE – o colecție fresh și îndrăzneață.
Talpa dintr-o singură componentă îi conferă colecției o siluetă unică și o estetică aspirațională, ceea ce face ca alegerea acestui model să fie una potrivită. Atât ECCO ST.1, cât și ECCO ST.1 LITE, se bazează pe reputația ECCO când vine vorba de calitate și confort.

Pielea de înaltă calitate, foarte moale, contribuie la un plus de confort și crește durabilitatea acestor sneakersi. Unele modele din colecția ECCO ST.1 au o căptușeală din piele ECCO premium, pentru o senzație moale, în timp ce altele au o căptușeală din material textil, ce asigură un climat confortabil în interiorul pantofilor și permite piciorului să respire.

Confortul este de departe unul din plusurile colecțiilor ECCO ST.1 și ECCO ST.1 LITE, însă noile culori se vor potrivi cu o varietate de ținute, indiferent de stilul adoptat, oferindu-ți o pată de culoare care nu va trece neobservată.
ECCO ST.1 este o fuziune impecabilă între stilul sport și cel casual, oferind o selecție de modele în ton cu moda unde s-au folosit tehnologii de ultimă generație. Poți alege dintr-o gamă variată de combinații de piele premium, nubuck sau Yak, în culori îndrăznețe. În această colecție vei descoperi și culorile clasice, specifice sezonului.
Vitalitate și confort pentru toată ziua
La fel ca ECCO ST.1, modelele din colecția ECCO ST.1 LITE prezintă aceleași tehnologii inovatoare, remarcându-se o îmbunătățire a tehnologiei SHOCK-THRU, care îți va oferi o absorbție avansată a șocului în timpul mersului, dar și o atenuare.
Confortul specific încălțămintei ECCO va fi resimțit pe parcursul întregii zile și la această gamă, ECCO ST.1, ce dispune de tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort care:
– Asigură un echilibru fin între amortizare și recul;
– Oferă o potrivire naturală;
– Garantează durabilitatea acestui produs.
Descoperă întreaga colecție pe www.ecco-shoes.ro.

Leave a Reply