Cea mai nouă colecție IIANA include și piese moderne, avangardiste

Brandul IIANA continuă să mă surprindă nu doar cu numele vedetelor pe care le alege drept modele pentru ținutele sale (Nadia Comăneci, Maia Morgenstern, Nico și Manuela Hărăbor) ci și cu ținutele elaborate,  inspirate din portul tradițional românesc. De curând, Geanina Ilieș a fost protagonista unui shooting pentru o colecție specială, care include piese versatile, moderne, ușor de integrat în vestimentația cotidiană. 
Recent, IIANA a lansat o nouă colecție cu piese versatile, moderne, potrivite atât pentru a fi purtate zi de zi, precum și în cadrul unor evenimente festive.

“Știm că iubitoarele brandului nostru își doreau și ținute ce pot fi purtate zilnic, unele, chiar și fără influențe tradiționale. Astfel, în paralel cu vestimentațiile stilizate pe care vom continua să le realizăm, avem în această nouă colecție și câteva piese moderne pe care suntem conviși că le veți integra cu ușurință în outfit-urile voastre preferate”, a declarat Alina Isakovic, managerul IIANA.


“Am primit cu bucurie propunerea de a fi model pentru câteva piese vestimentare ce îmbină tradiția cu stilul modern. Încă de când am început filmările pentru emisiunea “Gospodar fără pereche”, pe care o prezint la ProTV, mi-am ales ținute stilizate, inspirate din portul tradițional românesc. Sunt produse pe care eu le voi purta cu mare drag”, ne-a mărturisit Geanina Ilieș.


Odată cu lansarea acestor noi produse, brandul IIANA își îmbogățește colecția atât cu piese vestimentare inspirate din portul tradițional românesc, cât și cu alte obiecte moderne ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei.

Leave a Reply