Eleganța subtilă a simplității

Consider că nu numai în materie de design “less is more” dar trebuie să admit că este cumva regula pe care mi-aș dori să o văd mai mult respectată, în special în modă. Eleganți prin simplitatea lor scandinavă, noii pantofi din gama ECCO SIMPIL pot fi asortați cu ușurință la un spectru mare de stiluri și ocazii. Sunt foarte feminini și în același timp extrem de versatili.
Obosită de atâta zoom și cam plictisită de shopping-ul online, îmi doresc să intru în magazine, să ating, să pipăi materiale și să inspir aroma pregnantă a pielii de calitate, care răzbate insinuant din cutiile de pantofi. 


Într-unul dintre magazinele ECCO (sau pe ecco-shoes.ro) poți alege între versiunea clasică ECCO SIMPIL sau gama casual cu tentă urbană. În timp ce versiunea elegantă și exclusivistă de ECCO SIMPIL este creată din piele bogată, lucioasă pentru un look clasic, de lux, cu detalii metalice, versiunea casual a sneakers-ilor este fabricată dintr-o piele ECCO BYFOLD excepțional de fină, care oferă un look nonconformist, relaxat.
Creată în tăbăcăriile proprii, pielea folosită la crearea pantofilor ECCO SIMPIL este atât de fină, încât o simți mângâindu-ți picioarele. Pentru confort adițional, pantofii sunt căptușiți cu piele.
Două dintre inovațiile folosite – o tehnologie ECCO FLUIDFORM™ Comfort Direct și un calapod anatomic – oferă pantofilor ECCO SIMPIL confortul încălțămintei ultra-moderne. FLUIDFORM™ oferă un echilibru rafinat între amortizare și recul și creează o legătură integrală și de durată, fără compromisurile lipirii convenționale.

Pantofii ECCO SIMPIL au un design care nu se demodează vreodată, o siluetă îngustă și o talpă subțire, care pune accent pe feminitate și minimalism. Acest model se va asorta cu ușurință, atât stilului casual cât și celui formal. Vei descoperi niște sneakers atât de versatili ce pot fi purtați cu blugi și un pulover din cașmir sau din mătase, sau la fel de ușor pot fi combinați cu o fustă și un tricou, sau o rochie, în funcție de ocazie.
Pentru femeia activă, modern
Corespunzând cu trendul global de ”downtime dressing”, pantofii din gama ECCO SIMPIL se vor potrivi perfect femeilor care caută elementele esențiale dintr-o garderobă minimalistă și elemente clasice, feminine, dar care nu mai vor să compromită calitatea.

Dacă ești în căutarea unei perechi de pantofi pe care să îi poți purta în vacanță, atunci când faci cumpărături, când te deplasezi la muncă și când te plimbi prin parc, pantofii ECCO SIMPIL sunt alegerea potrivită pentru tine.
Poartă pantofii ECCO SIMPIL și vei simți confortul absolut.

 

Leave a Reply