Regândește-ți garderoba și dă viață hainelor tale cu Perwoll Renew & Blossom

Stilul vestimentar face parte din personalitate, el se educă și transformă permanent. Alegerea obiectelor vestimentare poate fi o îndeletnicire extrem de plăcută, iar în timp ne atașăm de unele piese, din diverse motive. Dar spălările repetate, cu un detergent nepotrivit, le pot distruge. 

Cutreierăm magazine, sau mai nou stăm în fața ecranului și adăugăm piese în coșul virtual, din dorința de a alege cele mai potrivite haine, care să ne flateze forma corpului, să se potrivească stilului și bugetului nostru. 
Le îmbrăcăm, adunăm emoții, amintiri, dar într-o zi nefastă constatăm că piesa adorată nu mai corespunde exigențelor noastre pentru că ș-a pierdut strălucirea culorilor, contrastul și chiar textura.
Ei bine, realizezi cumva unde ai greșit: ai spălat-o repetat, cu detergentul acela…care acum îți dai seama că nu era potrivit. 

E greu să mai îndrepți răul făcut, deși uneori folosirea unui detergent bun mai poate revigora culorile. Dar măcar pe viitor alege să folosești Perwoll Renew & Blossom care te va ajuta să te bucuri mai mult timp de hainele tale preferate. Acestea vor arăta la fel de frumoase ca în prima zi în care le-ai cumpărat și vei fi însoțită de aroma subtilă a unui parfum floral, elegant, pe care eu am ajuns să-l ador.

 

Perwoll este un detergent special ce îngrijește hainele: redă strălucirea culorilor și este delicat cu țesăturile, menținându-le forma.
Cum spuneam, acesta le oferă și un parfum floral, elegant. Este potrivit pentru curățarea rufelor realizate din orice tip de material textil, ca tu să te bucuri mai mult timp de hainele pe care le îndrăgești.

 

Mai mult, formula inovatoare Perwoll Renew, datorita eficacității sale la temperaturi scăzute, permite reducerea consumului de energie, reînnoiește îmbrăcămintea, ajutând astfel ca durata lor de viață să fie mai lungă și să atenueze tendința consumerismului.
În plus, Perwoll a lansat mișcarea #rethinkfashion care are la baza conceptul de “slow fashion” axat pe longevitatea articolelor de îmbrăcăminte. 
#RethinkFashion este o colectie de povești despre slow fashion, oamenii din spatele mișcării șu hainele care fac parte din aceasta. Și poți fi și tu parte, pentru că aici găsești inspirație și idei adecvate despre cum te poți implica pentru asigurarea unui viitor mai bun pentru noi toți și cum te poți bucura de piesele tale vestimentare favorite mai mult timp.

 

Leave a Reply