ECCO Shape, pantofi comozi și versatili, pentru drumuri fără griji

Cu siguranță îmi împărtãșiți nedumerirea: când a trecut vara, așa, cam nebăgată în seamă? Că de fapt nici cu primăvara nu ne-am prea delectat. Dar vine sigur toamna, și înainte de a ne decide ce accesorii pentru pomul de Crăciun ne dorim (da, s-au pus deja în vânzare!), avem răgazul de a ne gândi la pantofi. La unii comozi și foarte în trend, din colecția ECCO Shape.

Zice lumea că noua colecție ECCO SHAPE este concepută pentru femeile care își doresc mai mult confort de la pantofii lor formali și care caută tocuri cu o estetică versatilă, care se pot purta la orice oră și în orice ocazie. Colecția AW20 reflectă tendințele inspirate din anii 1970 și 1990.

Noile stiluri asigură un confort sublim, de neegalat se mai spune. În general un pantof 
Ecco este o alegere inteligentã, pentru că îl poți  de dimineață până seara, indiferent dacă mergi la o sedință sau la un after party.

Toate stilurile acestei colecții folosesc tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort, care: păstrează profilul anatomic;  oferă un echilibru perfect între amortizare și recul; creează o legătură integrală și durabilă între partea superioară și talpă, fiind diferit de modelele cusute și / sau lipite convențional.

 

„Dacă tendințele ultimelor sezoane ne-au învățat ceva este că doamnele nu mai doresc să sacrifice confortul pentru stil. Noile stiluri din cadrul colecției Shape se încadrează perfect în această paradigmă. Fie că doriți să vă îmbrăcați pentru seară sau vreți să aveți un look profesional, ECCO Shape oferă femeii moderne opțiuni elegante pentru orice moment al zilei– explică Kirsten Orr, ECCO Category Management.

 

Printre pielea folosită în colecția ECCO Shape se regăsește FSDX DYNEEMA®, care este incredibil de puternică și totuși subțire și ușoară ca o hârtie și GREYWOLF TR, o reinvenție a pielii cerate clasice, unde, datorită lustruirii finale, ni se dezvăluie o strălucire profundă și frumoasă.

Dacă gândul nu ne mai zboară la fel de liber la călătorii și ieșiri cu prietenii, măcar picioarele să ne zburde comod în drumul spre casă, pe care poate alegem să-l parcurgem pe jos. 

Leave a Reply