Colecția de toamnă Tommy Hilfiger Kids 2020 poartă amprenta Jeremyville

Pentru noua sa colecție pentru copii, Tommy Hilfiger a făcut echipă cu renumitul ilustrator Jeremyville, pentru a aduce energie și bună dispoziție celor ce le poartă creațiile. Colecția este disponibilă în magazinele selecționate, la nivel global, începând cu luna septembrie.

 

Prima campanie realizată în urma colaborării dintre Tommy Hilfiger și artistul Jeremyville, de la Studio Jeremyville din New York, surprinde spiritul lui Tommy Hilfiger printr-o exprimare artistică axată pe personaje și adusă la viață prin animație. Folosindu-se de motive luminoase, precum nori, curcubee, flori și animale, Jeremyville reușește insereze o energie și o voce proaspătă în semnătura estetică a lui Tommy Hilfiger Kids. Jeremyville își propune inspire pe toată lumea să folosească arta ca instrument de schimbare pozitivă, gândire, conexiune și responsabilizare, contribuind la inițiative globale și proiecte comunitare pentru copii și adulți din întreaga lume.

 

Colecția de toamnă 2020 TOMMY HILFIGER Kids îmbină estetica confortabilă tip country cu cea de East Coast, fiind inspirată atât de New England cât și de statele vestice din Colorado și Montana.  Se regăsesc în colecție piese ce reprezintă un mix între design-ul urban și cel rural, de la rochii cu broderie engleză până la veste de tip ribstop, și se continuă cu piese clasice robuste, precum jachete din fleece cu fermoar, ce sunt perfecte la sfârșit de toamnă, când micii rebeli le pot îmbrăca cu ușurință înainte iasă la joacă. În stilul inconfundabil al modei întâlnite pe East Coast, stofele grele și costumele adaptate oferă o sclipire școlărească pionierilor acestui stil. Inspirate de habitatul Rocky Mountains, tartanele Tommy asigură căldură și confort, mixate în cămăși pentru băieți și combinate cu lurex și carouri tip buffalo pentru fete. Piesele pentru băieți suntcompletate cu elemente specific universitare pentru a celebra individualitatea și optimismul, în timp ceîmbrăcămintea pentru fete se concentrează asupra feminității prin combinarea florilor de mp și a detaliilor din dantelă.

 

Prietenii și fanii brandului sunt invitați se alăture conversației în social media folosind#TommyHilfiger, @TommyHilfiger.

 

Leave a Reply