Raluca Paraschiv te ajută să faci din pasiune, profesie

Raluca Paraschiv a deschis o școală de make-up, unde alături de cele două asistente ale sale, promite să insufle cursanților pasihnea pentru machiaj, dezvăluindu-le tehnici profesioniste. 
Cursurile sunt acreditate de către Ministerul Muncii.
 
Raluca Paraschiv, make-up artist preferat al vedetelor, a deschis o nouă școală de machiaj unde, alături de echipa sa, este pregătită să furnizeze cursuri complete, care vor da absolvenților 
posibilitatea de a desfășura cariera mult dorită în acest domeniu. În plus, Academia asigură tot necesarul material al cursului și le oferă cursanților reduceri de 50% la achiziționarea produselor pentru trusa personală.
Academia are programe de perfecționare pentru avansați, care oferă: 
Ziua 1 : Make up stil avansat pe tehnică de gen, corecții cremoase și uscate. 
Ziua 2: tehnică eyeliner și glitter presărat + aplicare gene false, corecții pentru umbre și lumini 
Ziua 3: smokey eyes tehnică gel sau acuarelă
 
Cursul complet se desfășoară în 4 săptămâni, iar temele acestuia sunt: Morfologia feței; Armonizarea culorilor; Tipuri de ten; Stilizarea sprâncenelor; Trusa de machiaj (utilizarea pensulelor și a produselor cosmetice); Machiaj de zi; Pin-up make-up ( realizat cu paint pot) + contouring (farduri uscate); Machiaj de seară + contouring (farduri cremoase); Machiaj de mireasă; Smokey eyes: negru + colorat( pe bază de creion, gel sau acuarelă); Aplicare gene bandă; Machiajul Arăbesc; Machiajul cu glitter; Modulul Fashion; Modulul TV; Modulul de recapitulare.
 
Iar pentru cei cărora timpul nu le permite să opteze pentru cursul complet de make-up, există cursul de bază pentru începători. Este un curs intensiv, care își propune ca în două săptămâni să ofere informațiile necesare pentru un make up artist.
 Temele acestui curs sunt: Morfologia feței; Armonizarea culorilor; Tipuri de ten; Stilizarea sprâncenelor; Trusa de machiaj (utilizarea pensulelor și a produselor cosmetice); Machiaj de zi; Pin-up make-up ( realizat cu paint pot) + contouring (farduri uscate); Machiaj de seară + contouring (farduri cremoase); Machiaj de mireasă; Smokey eyes; Aplicare gene bandă.
 
 
Mai multe informații multe despre cursuri aici 
contact@ralucaparaschiv.ro
www.ralucaparaschiv.ro

Leave a Reply