Ne mai putem bucura de shopping în siguranță?

Multe s-au schimbat în acest an, astfel încât am ales sau am fost obligați să apelăm mai mult la cumparăturile online pentru majoritatea produselor. Dar pentru acelea dintre noi care au păstrat bucuria descoperirii comorilor din magazine, rămâne întrebarea: ne mai putem bucura de shopping în siguranță? 

 

E bine de știut că ParkLake Shopping Center a dezvoltat și adoptat măsuri sporite de igienă și siguranță, pentru a oferi în continuare o experiență de shopping cât mai sigură și plăcută clienților săi. Astfel, a verificat și certificat procesele curente de igienă și curățenie în parteneriat cu SGS, liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării, obținând astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igienă și Dezinfectare. Și în plus, poți selecta momentul cel mai propice pentru cumpărături în siguranță. 

 

 

Iar în aceste zile continuă tradiția Black Friday. În fiecare week-end, de Vineri până Duminică, în perioada 13 – 29 noiembrie, iubitorii de shopping sunt așteptați să petreacă un Black Friday într-un cadru sigur, cu reduceri de până la 50% și șansa de a câștiga unul din cele 3.500 de vouchere în valoare de 50 RON.

Timp de 3 weekend-uri, 13 15, 20 22 și 27 – 29 Noiembrie, te poți bucura de discount-uri de până la 50% la o gamă variată de produse, în magazinele tale preferate. Articole vestimentare, încălțăminte, accesorii, cărți, produse de îngrijire corporală și multe altele vor fi disponibile pentru tine, la prețuri de nerefuzat.

Și dacă te numeri printre primii 3.500 de clienți care achiziționează produse în valoare de 150 lei, în perioada 13 – 29 Noiembrie 2020, ai șansa de a primi un voucher de 50 RON,  în posesia căruia poți intra doar prezentând bonul fiscal la biroul de informații al centrului comercial.

 

Dacă dorești mai multe informații despre regulamentul complet al campaniei, va fi disponibil pe www.parklake.ro .

 

 

Leave a Reply