Adela Popescu: ”Am avut parte de tot succesul din lume fără să mi-o fi dorit!”

Invitată de Mihai Morar în podcastul său Fain & Simplu”, Adela Popescu a declarat: Am avut parte de tot succesul din lume fără mi-o fi dorit!”. Aceasta a făcut dezvăluiri despre viața sa de familie, despre modul în care Radu Vâlcan a reușit să-i ofere mediul optim în care să evolueze, valorizând-o încă de la început.

Invitată la cel de al VII-lea episod din podcastul Fain & Simplu, Adela a venit în studioul lui Mihai Morar cu binecunoscuta sa atitudine pozitivă, bucurându-se de o strălucire aparte,  pentru că așteaptă să devină mămică pentru cel de al treilea băiețel.

Adela Popescu a demonstrat are în continuare multe lucruri de spus, deși este de 20 de ani în linia întâi a celebrităților din România: Eu am avut parte de tot succesul din lume fără mi-l fi dorit. Am jucat în serialele cele mai urmărite din aceasta țară, timp de 11 ani, zi de zi. Întotdeauna m-am uitat la mine ca la un caz, eu nu am fost niciodată acolo. (…) Succesul ăla nu eram eu!. Adela este convinsă adevărata performanță este ajungi priveștila fel de detașat și eșecul: Toate lucrurile care au fost catalogate drept eșec în viața mea, au fostpași înainte către ceva mai bun!.

Dincolo de perioadele mai bune sau mai puțin bune, Adela trăiește astăzi într-un echilibru care-i asigură cea mai solară perioadă a vieții ei de până acum. Se bucură pur și simplu de viață alături de Radu Vâlcan și de cei doi fii ai lor, Andrei și Alexandru. Iar pentru cine caută o explicație pentru starea de bine atât de evidentă a viitoarei mămici, răspunsul este chiar în acest podcast:

”Radu, de la început, m-a făcut simt cea mai frumoasă, cea mai dteaptă și cea mai importantă. M-a făcut fiu o soție bună prin faptul m-a valorizat, m-a pus pe un piedestal.”

În ceea ce privește parenting-ul, Adela Popescu este convinsă că cea mai bună lecție în creșterea copiilor ei este exact felul în care a fost ea educată de părinții ei, cadre didactice în satul Șușani. Dar unde începe autoritatea și unde începe dragostea când vine vorba de educație, iată un subiect despre care ea spune cu mâna pe inimă că o preocupă: Nu știu dacă copiii mei sunt bine crescuți. E subiectul care mă consumă cel mai mult. Nu-mi dau seama dacă energia casei este cea care construiește caracterul unui copil. Copiii devin ceea ce văd și atunci nu cumva ar trebui noi să ne direcționăm atenția și obiceiurile în funcție de ce ne dorim de la ei ca rezultat?”.

Oricât de mult o frământă aceste întrebări serioase, Adela găsește mereu resurse să povestească lucruri amuzante: ”Radu și-a dorit foarte mult un al treilea copil, cred că de fapt își dorea o fetiță. Când a aflat că e băiat, a zis: <Nu pot să cred că o să avem patru copii! >. Adică, dacă ai trei băieți, mai faci unul ca să-ți iasă și o fetiță.”.

​A fost o conversație plină de profunzime și sinceritate între tatăl a trei fete, Mihai Morar, și mama a trei băieți (în curând), Adela Popescu. Cei doi vorbesc în cea mai faină și mai simplă manieră desprepărințealăși căsnicie, frici și ambițiicarieră și orgolii, iubire și credință. Episodul este disponibil aici 

Leave a Reply