Design-ul pantofului ECCO pentru primăvară-vară este inspirat de un fermoar

Despre pantofi nu este niciodată prea devreme, prea târziu sau prea…pandemic să discutăm. Ei sunt mereu prezenți în gândurile noastre, chiar și atunci când, fără să fie opțiunea noastră, ne deplasăm mai puțin. Dar tocmai în acest caz dorim ce este mai bun! 

 ECCO ZIPFLEX, colecția care îmbină ”look-ul” urban cu o flexibilitate extremăse dovedește o alegere bună întotdeauna. Construit cu un design inspirat de … un fermoar, acest pantof dinamic și extrem de ușor de purtat oferă un ”street look” fresh, premium, care vine ca un … statement!

 

Deoarece talpa injectată, dintr-o singură componentă, este ultra-flexibilă, ne vom bucura de un confort suprem, de ultimă generație, în timp ce inserțiile de cauciuc din talpă vor asigura un contact complet cu solul și vor oferi stabilitate ca nu pierdem echilibrul în niciun moment al purtării. Habar nu aveți cât de important este!

 Ecco Zipflex este construit cu tehnologia Ecco Fluidform ™ Direct Comfort care oferă un echilibru ideal între amortizare și recul. Fluidform™ creează, de asemenea, o legătură integrală și durabilă între talpă și partea superioară, pentru un confort desăvârșitEcco Zipflex folosește  tehnologia Shock Thru,  care este cea mai inovatoare tehnologie de absorbție a șocurilor de până acum, ce îți va oferi confort pe tot parcursul zilei, la fiecare pas. Cât privește design-ul ECCO ZIPFLEX este pregătit  fie purtat la o drumeție în sălbăticie, dar și la o întâlnire cu prietenii, la o plimbare în parcAceastă ediție a ECCO ZIPFLEX a fost modernizată cu inserții din plasă pentru o respirabilitate sporită și un aspect mereu proaspăt.

Fabricat cu tehnologie fără cusături, materiale premium și detalii din piele ECCO, acest pantof oferă un design modern și un aspect urban pentru primăvară și vară
Acum, că am deschis din nou discuția despre pantofi, iată colecția aici

 

Leave a Reply