Garderoba capsulă, secretul unei prezențe stilistice remarcabile

Dacă în anii anteriori în această perioadă discutam despre achiziții inteligente în sezonul reducerilor, anul acesta este mai potrivit să discutăm despre cum se pot combina piese deja existente, cum să îți construiești sau re-construiești stilul vestimentar în funcție de schimbările survenite în carieră sau viața socială. Iar un consultant de stil poate ajuta foarte mult, evaluând garderoba și identificând acele piese cu care să te îmbraci potrivit pentru orice ocazie.

Consultantul de stil este cel care garantează o prezenţă stilistică remarcabilă, în concordanţă cu evenimentele la care participi sau valorile companiei din care faci parte. Acesta evaluează piesele din garderobă, ulterior îţi construieşte o garderobă capsulă cu piesele potrivite pentru silueta ta, în culorile potrivite paletei tale de culori (în funcţie de pigmentatie, culoarea ochilor, culoarea părului) şi în funcţie de stilul tău vestimentar. Prin intermediul său anumite elemente tehnice din modă vor fi mai simple şi cât mai uşor de integrat în ţinutele tale.

Construirea unei garderobe capsulă atrage după sine mai multe beneficii: vei alege ţinuta mult mai uşor dimineaţa;  vei economisi bani şi timp; vei purta într-un sezon toate piesele din garderobă; îți vei schimba stilul vestimentar şi vei fi admirată la fiecare apariţie.

„Trăim alte timpuri, diferite de ale părinţilor noştri, avem o garderobă vastă, însă dimineaţa, de multe ori avem senzaţia că nu avem cu ce să ne îmbrăcăm în ziua respectivă. Multora ni se întâmplă acest lucru, deoarece am achiziţionat piese pe care nu putem să le integrăm în garderoba noastră, fie am cumpărat când au fost reduceri, fără să ne gândim ce vom face cu acele piese vestimentare, fie a fost o achiziţie de moment, pe care am regretat-o mai târziu”, explică Andreea Popescu, Consultant de Stil şi Owner al agenţiei Andreea Details.

Andreea Popescu consiliază femeile de carieră prin intermediul agenției sale de stil Andreea Details, din anul 2019.  Pentru 2021 și-a propus să ajute profesioniştii, antreprenorii şi managerii din companii să-şi construiască stilul vestimentar, astfel încât apariţiile lor să fie remarcabile. Andreea poate fi contactată pe: Facebook – Andreea Details, Instagram – @andreeadetails și pe site.

 

Leave a Reply