Ce miroase bine și spală și mai bine, rămâne cu mine!

Printre ocupațiile care ne-au menținut activi în ultimul an, cred că gătitul se află pe unul dintre primele locuri. Odată antrenați în această activitate, am început să fim preocupați de produsele complementare: accesoriile de bucătărie, aparatele destinate preparării alimentelor și chiar detergenții de vase și produsele de curățat. Și am descoperit unele care merită menționate. 

Pasiunea mea pentru gastronomie este veche, dar lockdown-ul și ulterior schimbarea modului  de lucru mi-au oferit mai mult timp să îmi exercit acest hobby. Am abordat rețete dificile, laborioase, pentru care înainte nu aveam timp. Și m-am confruntat cu problema vaselor de pe care grăsimea este greu de îndepărtat.

Am încercat noile Fairy Extra+ și am constatat că spală vasele cu minim de efort, îndepărtează chiar și grăsimea dificilă cât ai bate din palme, fiind considerat cu pâna la 50% mai rapidă în eliminarea acesteia, față de toate celelalte din gamă, existente în România,

Această formulă este creată special să producă spumă de la început și să continue să facă spumă pe masură ce speli, distrugând grăsimea și urmele de mâncare greu de curățat.
Am verificat, cele mai bune rezultate le-am obținut cu recipientele de plastic de la robotul de bucătărie și blender, unde nu se recomandă să folosești apa la temperatură înaltă (presupunând că ea există în rețea) și cu ajutorul lui Fairy Extra+ accesoriile și bolurile au fost perfect spălate.
De asemenea, ajută la evitarea depunerii ulterioare a grasimii, astfel încât vasele se limpezesc mai ușor de fiecare dată.

Iar aroma de fructe de padure roșii a devenit preferata mea, dar nici cea de lămâie sau liliac nu sunt mai prejos. 

Leave a Reply