O nouă gamă de lubrifianți Castrol protejează automobilele Ford

Parteneriatul pe termen lung din România dintre Castrol și Ford Motor Company se concretizează prin lansarea unei game îmbunătățite de lubrifianți Ford-Castrol MAGNATEC. Gama, care include două noi formule cu tehnologie inovatoare DUALOCK, a fost dezvoltată pentru a oferi protecție non-stop motoarelor împotriva deteriorării în cazul conducerii cu opriri și porniri dese, este disponibilă în formulele 0W-30 D și 5W-20 E.

Bazându-se pe mai mult de 20 de ani de dezvoltare, lubrifiantul oferă motoarelor, prin moleculele sale inteligente, un strat suplimentar de protecție împotriva uzurii, acestea lipindu-se în mod specific de suprafețe.

Conform specialiștilor Castrol, până la 75% din uzura motorului survine în timpul încălzirii, iar creșterea actuală a traficului poate obliga șoferii să oprească și pornească motorul de până la 18.000 de ori pe an.

Testele efectuate arată că noile molecule Castrol MAGNATEC DUALOCK aderă pe componentele critice ale motorului și între ele, formând un câmp de protecție rezistent, care reduce în mod considerabil, cu până la 50%, atât uzura provocată de încălzire, cât și cea provocată de porniri-opriri.

Ford-Castrol MAGNATEC este singurul ulei de motor recomandat de Ford în reprezentanțele sale și este prezentat în recipiente cu dimensiuni mai mici.

Colaborarea Castrol cu Ford a început cu peste 100 de ani în urmă iar parteneriatul de pionierat a subliniat o serie de și realizări tehnologice și în domeniul sporturilor cu motor, de la victoria incontestabilă la Campionatul Mondial de Raliuri din 1979, la fiabilitatea continuă a motorului Ecoboost de 1,0 litri, care a câștigat prestigiosul premiu „Motorul internațional al anului” pentru 2 ani consecutiv.

Toți lubrifianții Castrol MAGNATEC din Europa sunt certificați ca fiind neutri din punctul de vedere al emisiilor de carbon, de către BS PAS2060.

 

Leave a Reply