Tommy Hilfiger vizează reprezentarea pe termen lung a minorităților

Tommy Hilfiger anunță începerea unor parteneriate cheie încadrul proiectului People’s Place Program. Este de așteptat ca voci remarcabile din comunitate BIPOC să se alăture proiectului cu scopul de a promova comunitățile reprezentate necorespunzător, având în vedere lunga colaborare a lui Hilfiger cu diverse talente din comunitate.

 

People’s Place Program este o piatră de temelie în eforturile noastre de a deschide ușa tuturor celor care au fost ignorați de industria de fashion”, a declarat Tommy Hilfiger, Designer Principal, Tommy Hilfiger Global.Acest spirit primitor a fost întotdeauna un fundament al brand-ului nostru și suntem aici pentru a face mai mult și pentru a face mai bine.”

 People’s Place Program a fost lansat în iulie 2020, având ca sursă de inspirație primul magazin care purta același nume, înființat de Tommy Hilfiger în 1969, în orașul său natal, Elmira, NY. Prin acest proiect se dorește amplificarea eforturilor companiei și dedicarea resurselor necesare pentru a dezvolta oportunități și a crește vizibilitatea comunităților neprezentate corespunzător în industria modei și a confecțiilor din întreaga lume. Platforma acționează pe baza acestor angajamente prin trei piloniParteneriate și Reprezentare, Asistență în Carieră &Acces la Industrie și Leadership în Industrie – cu obiectivul de a realiza schimbări semnificative și de lungă durată.

 Suntem hotărâți continuăm procesul de a ne transforma vorbele în fapte “, a spus Avery Baker, President & Chief Brand Officer, Tommy Hilfiger Global. „Echitatea și incluziunea nu pot fi realizate prin recunoașterea pe termen scurt; trebuie le aducem în prim plan în fiecare zi.

Fashion & Race Database este o platformă online care permite accesul la istoria modei și provoacă standardele reprezentării din cadrul sistemului modei. Creată de Kim Jenkins, profesorasistent de studii de modă la Universitatea Ryerson, această bazăde date este o resursă educațională care readuce accentul peoamenii ce anterior au fost ascunși în istoria modei.

People’s Place Program va fi în parteneriat cu FRD pentru a finanța și sprijini un nou studiu de cercetare numitThe Unsung History of American Sportswear”, care va duce la descoperireainfluențelor trecute cu vederea, parte din cultura americană a comunității persoanelor de culoare, ce se regăsesc în stiluriliconice Tommy Hilfiger. Pe parcursul anului 2021, cercetarea va fi dezvoltată în mai multe serii de conținut șiresurse educaționale care vor fi disponibile intern, precum șipentru colegii din industrie și consumatori. Materialul va ficonceput într-o formă interactivă care permită comunicareacu publicul despre zonele nerecunoscute ale stilului american șipentru a iniția un nou dialog cu privire la modul în care istoriamarginalizată poate fi adusă în prim plan prin colaborăriesențiale în industrie.

 Cercetarea va include o examinare detaliată a stilului american de îmbrăcăminte sport prin studii despre denim, comerțul cu bumbac, originile stilului preppy de la HBCU – HistoricallyBlack Colleges & Universities (colegii și universități istoricededicate oamenilor de culoare), linia vestimentară specificăanumitor momente de activism social, cultura streetwear șicategorii suplimentare care vor fi descoperite prin cercetărileFRD.

 Această relație critic cronometrată va sprijini obiectivul FRD de a centra și dezvolta caracterul rasial al bursei de studiu înmodă, de a aduce în lumină istoriile subexaminate și de a aborda reprezentarea în toate aspectele din modă”, a spusRandy Cousin, SVP, Product Concepts & People’s Place Program.

Harlem Fashion Row este o agenție din New York, creată pentru a susține progresul oamenilor de culoare în industria modei. Fondatoarea și CEO HFR, Brandice Daniel, a fost inspirată să celebreze și îmbunătățească poziționarea talentului nereprezentat corespunzător, pe care l-a întâlnit în propria comunitate. Începând cu o activitate nișată în 2007, acumHarlem Fashion Row este o agenție consacrată în lumea modei din  New York.

Tommy Hilfiger este unul dintre sponsorii celui de-al treilea Summit Anual Digital al Modei organizat de HFR, care va avealoc pe 18 februarie 2021. Tommy Hilfiger și Randy Cousin sevor alătura lui Brandice pentru a dezbate demersurile lui Tommy Hilfiger în a crea mai mult acces și oportunități pentru talentul BIPOC în industria modei.

De asemenea, în parteneriat cu HFR, Tommy Hilfiger va identifica modalități active prin care talentele aflate la început de drum pot beneficia de mentorat și crea relații cu persoane din industrie.

Suntem încântați colaborăm cu Tommy Hilfiger la Summitul Anual Digital al Modei pentru a evidenția soluțiile șipracticile pentru diversitate și incluziune în industria modei”, a spus Brandice Daniel. „Prin această colaborare, ne propunem să abordăm și implementăm schimbările necesare. Pe de altăparte, abordarea acestor lucruri necesită un angajament petermen lung și suntem conștienți de pașii pe care îi face Tommy Hilfiger, fiind încântați de viitoarele sale planuri care includ oferirea de noi oportunități designerilor de culoare.

Tommy Hilfiger caută ca prin acoperirea globală de care se bucură reunească comunitățile ca împreună stimulezeschimbările pozitive. Campaniile  Primăvara 2021 TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS prezintă un mix divers de influenceri, a căror activitate se concentrează fie pe componentasocială, fie culturală sau creativăactiviști, muzicieni, poeți, dansatori, producători de film și multe altele – a căror muncăinspiră oameni din întreaga lume.

 Luna aceasta, canalele de social media ale brand-ului vor aduce în atenție comunitatea de culoare, reprezentată inclusiv prinmuzicianul și producătorul Saba, și colectivul de echitație șimentorat Compton Cowboys, cu scopul de a evidențiamomentele semnificative din istoria americanilor de culoare și a sărbători oamenii și cultura care îi inspiră în fiecare zi.

Pe parcursul verii, Tommy Hilfiger va lansa colecții capsulă realizate în colaborare cu actrița, modelul și activista, Indya Moore, și designerul de modă Romeo Hunte, căruia TommyHilfiger îi este mentor de mult timp. Prin aceste colaborări, Indya și Romeo dau fiecare voce spiritului autentic alindividualității și exprimării de sine pe care amândoi îlîntruchipează. Asocierea cu noua generație a celor care producschimbări devine un prilej de bucurie pentru Tommy Hilfiger, având oportunitatea de a le împărtăși viziunea cu fanii din întreaga lume.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați se alătureconversației în social media folosind #TommyHilfiger și@TommyHilfiger.

 

Leave a Reply