Tommy Hilfiger a deschis primul outlet din România

Brand-ul Tommy Hilfiger anunță deschiderea primului outlet înRomânia prin SARKK SRL, membru SARKK SA, distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România. Magazinul situat în Fashion House Outlet Militari este primul outlet Tommy HIlfiger din țară și cel mai recent din rețeaua deja existentă, formată din 15 magazine cu preț complet din România.

Lansarea outletului duce mai departe povestea Tommy Hilfiger în România, brand disponibil în peste 100 de ţări şi peste 2.000 de magazine din America de Nord, Europa, America Latină şiregiunea Asia – Pacific.

Cu o suprafață de 200 mp, noul magazin impresionează prin design-ul arhitectural și de interior, reflectând conceptul global de outlet Tommy Hilfiger, care îmbină patrimoniul american al brand-ului cu finisaje curate, moderne și cu o estetică luminoasă. Interiorul preia stilul de viață nauticuna dintre sursele de inspirație îndelungate ale lui Tommy Hilfiger. Panourile de iluminat lăcuite în alb sunt așezate pe parchetul de stejar rustic. Mobilierul este realizat din lemn alb lucios, cu accente din oțel inoxidabil lustruit, lemn de nuc și sticlă.

În noul magazin clienții vor descoperi produse vestimentare pentru femei, bărbați, și copii, lenjerie de corp, încălțăminte șiaccesoriirealizate din materiale sustenabile, prin tehnici de producție inovatoare conform viziunii Tommy Hilfiger, care se regăsește în fiecare colecție și vor fi purtați în călătorii stilistice incredibile.

Este locul unde pasionații de modă își pot completa garderoba cu piese Tommy Hilfiger preferate la prețuri accesibile. Dealtfel deschiderea primului outlet Tommy Hilfiger din România se încadrează în misiunea brand-ului de a crea modă prin care nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă, oferind fiecărui client acces la diversitatea stilistică dorită.

Magazinul și-a deschis porțile pentru clienți începând cu data de 13 martie 2021.

Leave a Reply