ParkLake te așteaptă la cumpărături în siguranță #nudoaracasă

ParkLake Shopping Center desfășoară, între 10 și 30 aprilie, campania „De Paște, înnoiește-ți garderoba. În siguranță #nudoaracasă” poți face cumpărături și câștiga unul dintre 3.500 de vouchere în valoare de 50 lei, pentru cumpărături de minim 150 RON.

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate, într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.  

Pentru pasionații de shopping, dornici să găsească cadourile perfecte de Paște pentru cei dragi, ParkLakeoferă o experiență la cele mai înalte standarde, într-un cadru sigur, unde se respectă toate măsurile de protecție. În plus, timpul petrecut în ParkLake îți oferă ocazia să explorezi și momente relaxante în aer liber.

Iar pe lângă cumparături și cadouri de Paște, vizitatorii pot câștiga unul din cele 3.500 de vouchere în valoare de 50 lei, pentru cumpărături de minim 150 RON. La acestea se adaugă premiile oferite prin tragere la sorți: trei biciclete, trei trotinete electrice și trei hoverboard.

Pentru a intra în posesia voucherelor, dar și pentru înscrierea la tombolă, participanții trebuie să prezinte bonul de cumpărături la biroul de informații al centrului comercial.

Mai multe detalii despre campanie și regulamentul acesteia pot fi găsite pe www.parklake.ro.

 

Leave a Reply