Antonio di Vaio – ce dorești să fie, mereu în farfurie

Ce aveți aproape întotdeauna în dulapurile din bucătărie? Ce pregătiți mereu când nu aveți foarte mult timp și trebuie să oferiți un fel sățios celor dragi? Evident, este vorba despre paste. Și printre cele cu un raport calitate-preț corect, sunt Pastele Antonio di Vaio, pe care le apreciez și cumpăr frecvent, în toate variantele lor: Spaghette no 5, Fusilli, Penne, Farfalle, Tagliatelle.

 

Cu o istorie de peste 30 de ani, Băneasa este cel mai mare și mai modern producător de paste, lider de piață în România și întreaga zonă a Balcanilor. Compania are drept strategie principală calitatea produselor, dublată de preţuri competitive. Dezvoltarea și implementarea permanentă a celor mai moderne sisteme integrate de calitate și siguranță alimentară ocupă un rol central în atingerea obiectivelor.

Brandul Antonio di Vaio a fost creat cunoscând interesul românilor pentru produsele de calitate și unicitatea bucătariei italiene.

Sub umbrela acestui brand au fost dezvoltate mai multe produse cu specific italienesc, cu ingrediente provenite din diverse regiuni ale Italiei, atent selecționate de echipa Băneasa în colaborare cu experți locali, pentru a crea rețete care respectă tradiția și sunt de o calitate superioară la un preț accesibil.

Pastele Antonio di Vaio sunt pregătite după o rețetă specială, folosind doar făină din grâu dur de cea mai bună calitate din Italia care asigură o calitate excelentă, culoare aurie şi un preț competitiv.

Grâul dur de cea mai bună calitate asigură obținerea unor paste cu o textură ideală, care nu se lipesc și nu se rup în timpul fierberii astfel încât orice rețetă nouă să fie o reușită.

Pastele Antonio di Vaio garantează un gust desăvârşit precum şi un aport considerabil de fibre şi subtanţe nutritive, necesare pentru un regim alimentar echilibrat. Ele au un conținut ridicat de proteină, de minim 12%, specific pastelor din grâu dur.

 

Leave a Reply