O carte pentru fiecare

Meteor Press, editura care oferă o gamă vastă de lucrări, aduce în atenția cititorilor o serie nouă de titluri. Indiferent de genul preferat, veți găsi o carte care să vă incite la lectură.

 

În categoria cărților de dezvoltare personală, a apărut „Gata de luptă”, despre care autorul ei, Ollie Ollerton, spune că „acum este momentul trecerii la acțiune. După ce ați citit cartea asta, stabiliți-vă un obiectiv, o provocare care să vă sperie puțin”.

Pornind de la experiența sa în Forțele Speciale britanice, autorul dorește să răspundă la mai multe întrebări: Cum să continui când ești cu moralul la pământ? Cum să acorzi prioritate recuperării și să preiei controlul? Cum să-ți transformi viața? Cum să-ți asumi un angajament și-ți atingi obiectivele? Cum pui capăt amânărilor și ezitărilor care-ți alimentează îndoiala de sine? Cum să înveți să fii curajos în toate aspectele vieții tale?

Ollerton găsește răspunsurile în viața sa, care îi vor ajuta pe cititori să-și depășească propriile obstacole pentru a ajunge la o concentrare și un potențial superior. El povestește cum s-a schimbat și transmite lecțiile pe care le-a învățat, de la găsirea scopului și vizualizarea rezultatului, până la abandonarea obiceiurilor proaste și stabilirea de noi rutine pozitive.

 

Brad Wilcox și Jerrick Robbins sunt autorii volumului „Cum să îmbrățișezi un arici”, care are subtitlul 12 metode pentru a relaţiona cu un adolescent.

Cei doi îşi împărtăşesc propriile lor experienţe de adulţi şi de adolescenţi, cu sinceritate şi umor, dau sfaturi simple şi de bun simţ, de mare folos oricui e dispus să ia aminte, oferă soluţii raţionale, la îndemâna oricui.

Adolescenţa este o perioadă cheie în evoluţia personală, de care adulții trebuie să se bucure împreună cu copii, pe care trebuie să-i sprijine pentru a depăşi adversităţile şi a-şi construi stima de sine.

Dorința autorilor este de a netezi comunicarea cu adolescenții, care prin comportamentul lor par la fel de plini de ţepi şi de neprietenoşi precum aricii, ceea ce le dă adulților sentimentul că totul le scapă de sub control.

„Cum să îmbrățișezi un arici” oferă o cale pentru depăşirea iritării, a lipsei de răbdare, temerilor şi îndoielilor.

Pentru momentele de suspans și relaxare ale cititorilor, Meteor Press l-a ales pe Barry Eisler, autorul seriei John Rain, care este acum eroul volumului „Pactul Asasinilor”. O lume a crimei care are propria-i atracție gravitațională și dacă te apropii prea mult, sau dacă rămâi prea mult în preajma ei, nu te vei elibera niciodată.

John s-a retras din activitate și de aceea curiozitatea îi este stârnită când i se propune o misiune misterioasă: să aranjeze trei decese „naturale” pentru un milion de dolari. Însă una dintre ținte este o femeie, iar John are reguli stricte care-l opresc să asasineze femeile.

În opinia celor de la Associated Press, „ca de obicei la romanele scrise de Eisler, intriga este plină de întorsături, proza este viguroasă, iar acțiunea se desfășoară rapid. Rezultatul este altă carte pe care n-o poți lăsa din mână de la unul dintre cei mai buni scriitori de thrillere din lume.”

Cărțile pot fi comandate pe www.librarul.ro sau pe meteorpress.ro.

Leave a Reply