Făina 000 Băneasa, ingredientul secret pentru un cozonac pufos

Cozonacul este desertul ce însoțește sărbătorile importante ale românilor, fiind savurat de copii, dar și de adulți, indiferent de vârstă. Iar pentru multe gospodine reprezintă un adevărat ritual, dar și o reușită ce oferă sentimentul de mândrie în comunitate. 

 

Principalele secretele al unui cozonac perfect, pregătit cu ingrediente obişnuite, sunt făina de calitate de tip 000, modalitatea de frământare, timpul de dospire și cel de coacere.

Făina tip 000 este una extra rafinată, prelucrată mult, ideală pentru aluaturi fine, aerate, gen cozonac. Cu un conținut mare de gluten, se pot obține aluaturi fine, elastice, nelipicioase, care înglobează mult aer mult iar preparate sunt extrem de pufoase.

Pentru a avea de fiecare dată siguranța ingredientelor de bună calitate, Băneasa s-a asigurat că oferă o făină cu care se va obține întotdeauna cozonacul și pasca perfectă – făina de grâu albă superioară 000 Băneasa.

Moara Băneasa este echipată cu tehnologie de morărit de ultimă generație, care permit obținerea a diferite tipuri de făină: pentru patiserie, pentru brutărie, pentru pizza, pentru cozonac, făină albă superioară dar și cea mai bună făină pentru paste făinoase.

Procesul tehnologic închis, complet automatizat și asistat de computer, precum și politica strictă de selectare a furnizorilor și a cerealelor folosite ca materie primă, garantează cel mai înalt grad de calitate și siguranță alimentară.

Leave a Reply