Rowenta X-Force Flex, X-periența la superlativ a curățeniei

Cu o putere de aspirare de până la 130 Air Watts, o autonomie de până la 45 de minute și mopul încorporat, noul aspirator vertical Rowenta X-Force Flex asigură o reducere la jumătate a timpului în care se efectuează curățenia în casă.

Aspiratorul vertical dispune de 3 trepte de putere: Eco, ce asigură performanță și autonomie optimizată pentru utilizarea zilnică, Max, pentru o aspirare în profunzime, în special pe covoare și mochete și treapta Boost ce oferă un plus de putere în situații extreme.

Tehnologia Flex permite un acces mai facil sub piesele joase de mobilier și aparatul se strecoară de până la 4 ori mai ușor și în locurile ce par inaccesibile, în timp ce sistemul performant de filtrare captează și reține 99.9% din particulele de praf.

Aspiratorul este însoțit de 4 accesorii:

Capul de aspirare Aqua permite aspirarea și spălarea suprafețelor în același timp. Tehnologia avansată cu 2 canale de aspirare, situate în fața și în spatele mopului, permite îndepărtarea impurităților înainte de spălare.  

Părul animalelor este îndepărtat mai ușor cu peria Mini Electro. X-Force Flex dispune de un accesoriu special pentru spațiile înguste sau cele greu accesibile din casă sau autovehicule, precum și de o perie potrivită pentru tapiserie, canapele și alte obiecte decorative. 

Produsele Rowenta, de la dispozitive pentru aranjarea părului și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, au un design funcțional, sunt ușor de folosit și satisfac nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță.

Leave a Reply