McDonald’s a creat doi noi burgeri premium în colaborare cu Chef Foa

McDonald’s a adăugat meniului său de vară două variante premium de burgeri, în ediție limitată: Chicken Magnifique și Beef Fantastique, creații ale îndrăgitului Chef Foa.

„Mi s-a oferit oportunitatea să creez două produse fix pe gustul meu. A fost o plăcere să lucrez cu echipa internă de la McDonald’s, să testăm arome neobișnuite, să ne jucăm cu ingrediente noi. Am ajuns astfel la combinații foarte gustoase, dar și echilibrate nutrițional. Aștept cu nerăbdare feedbackul clienților. Sper să le placă la fel de mult ca mie,” a afirmat Chef Foa.

Chicken Magnifique conține o felie generoasă de 100% piept de pui premium savuros din gama Fragedo de la Transavia, cu un pane din mix de semințe, acoperită de două felii generoase de brânză de capră, peste care se adaugă rucola și ceapă prăjită. Preparatul este asezonat cu sos de merișoare și sos de usturoi și așezat într-o chiflă pufoasă cu mălai.

Beef Fantastique are ca nucleu al gustului o felie de carne de vită plină de savoare, învelită în două felii de brânză cheddar afumată, asezonată cu roșii, rucola, ceapă roșie și sos de roșii coapte. Mixul de arome este cuprins într-o chiflă cu mac și mălai. Toate ingredientele din compoziția noilor rețete de burgeri create de Chef Foa sunt atent selecționate și toți producătorii respectă standardele de calitate McDonald’s pentru a le oferi clienților cele mai gustoase produse.

„Căutăm în permanență să ne completăm meniul din România cu gusturi noi. Oferim clienților noștri două produse noi, în ediție limitată, realizate în colaborare cu Chef Foa. Este prima noastră colaborare locală cu un Chef pentru realizarea unor burgeri, dar ne propunem să nu fie ultima”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

Leave a Reply