Lino Lada, tovarăș de joacă dar și de școală

Deși mai sunt câteva zile de vară, calendaristic vorbind, toamna s-a cam grăbit să se instaleze. Iar odată cu toamna vin preocuparile legate de începerea școlii. Logic ar fi să ne mai bucurăm puțin de vacanță, ca să amânam grijile. 

Dacă nu aveți o altă idee, putem organiza o drumeție, sau un picnic.  Puneți în bagaje tot ce considerați util, dar antrenați-i pe cei mici în această activitate, pentru a ști să-și pregătească și transporte propriul rucsac. Iar ca totul să fie mai sigur, știut fiind că o drumeție este consumatoare de energie, pentru o refacere rapidă a acesteia, luați la voi savuroasa cremă tartinabilă LINO LADA Nougat sau LINO LADA Lapte. Ambele variante sunt bogate în vitamine și minerale, echilibrate din punct de vedere nutrițional și… foarte ușor de consumat. Fie pe o felie de pâine, fie direct din borcan, cu lingurița. Un desert care va oferi o abundență de energie și celor mici, și celor mari, pentru a explora frumusețea și măreția naturii.

 

 

Iar dacă cei mici sunt încântați de experiență, încurajați-i să își noteze în carnețel tot ce descoperă și tot ce le place, să păstreze impresiile acestei aventuri. Ar putea reprezenta la toamnă, o dată cu începerea școlii, o excelentă documentare pentru o compunere în care li se cere să povestească despre o zi din vacanța de vară.

Iar delicioasa cremă tartinabilă LINO LADA poate deveni dintr-o amintire plăcută, un bun tovarăș pentru diminețile în care micul dejun este înghesuit între trezirea anevoioasă si pornirea spre școală. 

 

Leave a Reply