La ANSON’S, bărbații sunt în centrul atenției

Bărbaților care vor să-și completeze garderoba cu produse de calitate li se oferă o experiență unică în magazinul ANSON’S, care a fost deschis în centrul comercial Sun Plaza din București.

Magazinul, cu o suprafață de 1.506 m², găzduiește mărci precum: Boss Black, Mc Neal, Montego Men, Tommy Hilfiger SPW, Christian Berg, Hugo, Pierre Cardin, Boss Casual, Guess și Tommy Jeans.

„La ANSON’S, bărbații sunt în centrul atenției (…) retailerul combină mărci de designer internaționale, trendurile cele mai recente și branduri exclusive sub același acoperiș în toate magazinele sale. (…) Acesta este locul în care bărbatul la modă își găsește și pune accentul pe stilul său vestimentar personal”, a punctat Paul Pörtner, Director Retail Management Peek & Cloppenburg.

Gama ANSON’S include îmbrăcăminte pentru orice ocazie – de la petrecerea timpului liber la afaceri, de la costume la accesorii, inclusiv pantofi și îmbrăcăminte sport. Noul magazin este locul în care fiecare bărbat își va găsi cu siguranță articolele preferate care îi vor sublinia individualitatea.

Compania comercializează mărci internaționale de top în toate segmentele de modă și gamele de prețuri, inclusiv Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Calvin Klein, Tommy Hilfiger și Joop, dar și mărci exclusive precum Jake*s, REVIEW, MCNEAL și Christian Berg. De la proiectare la producția și distribuția mărcilor exclusive, grupul de companii combină totul sub un singur acoperiș. Indiferent dacă căutați ceva la modă sau clasic – selecția mărcilor exclusive este ceea ce completează gama de produse la ANSON’S.

ANSON’S face parte din grupul Peek & Cloppenburg din Düsseldorf și, cu 19 magazine în 15 locații, este cel mai mare retailer de îmbrăcăminte pentru bărbați din Germania. ANSON’S oferă clienților săi o varietate la modă, de la aspectul tânăr la stilurile clasice.

La rândul său, Peek & Cloppenburg oferă o gamă largă de produse pentru fiecare stil la prețuri accesibile, de la mărci internaționale până la mărcile proprii ale companiei. Gama de produse acoperă îmbrăcămintea pentru orice ocazie – de la ținute casual și de afaceri până la vestimentație de seară.

Leave a Reply