Editura Meteor lansează Horoscopul 2022, de Alice DeVille

 

Dacă sunteți pasionați de astrologie sau doriți să vă planificați cel mai bun an, urmărind previziunile astrologice și analiza detaliată pentru fiecare dintre cele 12 zodii, atunci trebuie să consultați Horoscopul pentru anul 2022, realizat de Alice DeVille. Veți afla cum faceți alegeri înțelepte pentru a profita de oportunitățile ivite lună de lună.

Alice DeVille este cunoscută pe plan internațional ca astrolog, scriitoare și consultantă specializată în practici de afaceri, managementul carierei și al schimbării, afaceri imobiliare, sănătate, relații și dezvoltare personală.

Fie că vă doriți o nouă iubire, relații mai satisfacătoare, un loc de munca mai bun, o carieră de succes sau o binemeritată vacanță, informațiile din această carte vă vor ajuta să atingeți obiectivele și să atrageți norocul pe parcursul întregului an.

Iată cum vă poate fi de folos horoscopul:

Descoperiți în ce domenii din viața dumneavoastră puteți obține cele mai frumoase reușite și ror direcții trebuie să le acordați mai multă atenție.

Utilizați tabelele care precizează momentele cele mai favorabile pentru întreprinderea unor acțiuni importante.

Citiți descrierile detaliate ale personalității nativilor fiecarei zodii, cu accentuarea punctelor forte și a talentelor, a valorilor și resurselor personale.

Analizați influențele planetelor și eclipselor, pentru a afla din timp care sunt momentele cele mai potrivite dacăurmăriți un anumit scop, de natură personală, profesională, financiară sau sentimentală

Citiți prezentarea generală a anului 2022.   

Consultați principiile de bază ale astrologiei într-un rezumat pentru începători

Cartea poate fi comandată de pe www.librarul.ro  sau  www.meteorpress.ro

 

 

 

 

Leave a Reply