Stilul constă în atitudine și accesorii de calitate

Pare tot mai important pentru bărbați să știe să se îmbrace, astfel încât să fie plăcuți. Iosif Manea, consultant de stil, vă dezvăluie câteva trucuri pentru a fi mereu în tendințe, dar și în atenția celor vizați. 
Prima impresie este foarte importantă și rămâne o carte de vizită valabilă în orice epocă am trăi, indiferent de sex. Modul în care ne prezentăm, grija pentru igiena personală, felul în care purtăm hainele, brandurile pe care le folosim, țin cu succes locul unui curriculum vitae. 

Evident că trebuie să ținem cont de fashion și tendințe, dar aspectul este cel ce contează cel mai mult. Iar alegerea unor accesorii de calitate, întreținute și purtate corect asigură succesul. 

„Cel mai sigur pentru un bărbat este abordarea unui stil curat, format din piese vestimentare iconice, cum ar fi cinos pentru pantaloni, cămăși sau chiar și tricouri polo! Pentru geacă putem opta pentru bomber jackets, paltoane care pot sparge o ținuta simplă. În cazul sacourilor smart casual, culoarea aleasă este cea care face diferența. Sunt de părere că un bărbat excentric va atrage doar o anumită categorie de femei, de aceea eu personal mizez pe simplitate și calitate. De asemenea, un bărbat trebuie sa aibă grijă, în primul rând, de măsura aleasă. Aceasta trebuie să fie cea potrivită și să-i aducă un compliment corpului, nu un dezavantaj.”, explică Iosif Manea, consultant în imagine și stil.

El consideră că atunci când alegem să purtăm branduri, este importantă combinația pe care o facem: “Fiecare casă de modă funcționează pe colecții, așa că e important sa rămânem constați la un brand, maxim două”.

„În plus, eu nu-mi sfătuiesc clienții să investească mult în zona de haine, însă îi invit să nu se uite la suma plătită, atunci când vine vorba despre accesorii și încălțări. Acestea sunt piesele care finalizează ținuta și importanța lor este maximă!”, conchide Iosif Manea.

Leave a Reply