Stresul vizual – o realitate

Stresul vizual este o suprasolicitare a vederii și apare în special, ca urmare a desfãșurării activității în spații iluminate slab, expunerea la raze ultraviolete sau la ecranele  dispozitivelor electronice, sau chiar la substanțele toxice din mediu. 

Potrivit mai multor statistici, unul din trei europeni are probleme de vedere. Statisticile OMS arată aproximativ 4,5 milioane de locuitori ai țării noastre au probleme de vedere. Doar 11% dintre aceștia își pot permite tratamentul costisitor al corecției cu laser, cei mai mulţi aleg varianta ochelarilor, aceasta fiind una eficientă și sigură.

Printre simptomele stresului vizual se numără: ochi obosiţi; senzaţia de arsură sau lăcrimare a ochilor; vedere dublă sau neclară; dureri de cap, în special în partea frontală; greață sau ameţeală după mai multe ore de muncă; incapacitatea de concentrare sau vedere neclară după terminarea lucrului.

Dacă te confrunţi cu cel puţin 2 dintre aceste simptome, poți alege  mergi într-un cabinet Clarfon pentru a-ți testa acuitatea vederii.

Vino în cabinetul de optică medicală Clarfon din zona ta și alege o pereche de ochelari la recomandarea specialistului pentru a reuși îndepărtezi stresul vizual. La Clarfon aiposibilitatea găsești perechea de ochelari potrivită nevoilor tale, cu prețuri incepând de la 150 de lei.

Leave a Reply