Energie, nu magie!

Foarte tineri, sau mai puțin, cu toții avem nevoie de o porție cotidiană de energie. Pentru joacă, pentru vacanță, sau pentru a confrunta cu succes obstacolele de zi cu zi. Iar sursele de energie pot fi alese cu atenție, ca să obținem un evect durabil și fără consecințe neplăcute. 

Lino Lada este un desert delicios și sănătos, numai bun pentru creșterea energiei. O cremă delicioasă, bogată în vitamine și minerale, datorită conținutului de cacao bogată în antioxidanți, lapte integral (18%), alune de pădure sau făină de nucă de cocos de cea mai bună calitate, mixate în diferite sortimente, pentru toate gusturile.

Lino Lada Lapte are gustul și textura irezistibilă a laptelui și a celor mai fine alune. Iar, conținutul de calciu din lapte este esențial pentru dinții și oasele copilului.

Raportul perfect dintre alunele atent alese și cacao din Lino Lada cu alune de pădure, asigură organismului necesarul de vitamine, precum vitamina E din alune, și minerale.

Laptele, alunele de pădure de cea mai bună calitate și făina de nucă de cocos din Lino Lada Cocos realizează o combinație irezistibilă, fără gluten, care îi va încânta pe pofticioși.

Lino Lada Duo, este o combinație ideală de ingrediente naturale: alune prăjite fin (sursă excelentă de minerale și vitamine), cacao (bogată în antioxidanți) și lapte (bogat în calciu). Cu valoare energetică ridicată, Lino Lada Duo este ideală pentru copii, dar și pentru sportivi.

Lino Lada Gold este produsul premium recomandat pentru ocaziile speciale, obținut din alune de pădure coapte și mărunțite, într-o formă elegantă de prezentare.

Leave a Reply