Micul secret al verii, de la Vegeta

Revin cu recomandările din sfera culinară, justificat și de faptul că vara suntem mai motivați să alegem preparate cât mai simple și rapide. Dar gustul trebuie să rămână mereu bogat și plin de savoare, iar aici intervine cubul fermecat, de la Vegeta. 

Vara preferăm să alocăm mai mult timp pentru relaxare, chiar dacă nu ne aflăm în vacanță. Zilele lungi și toride ne îndeamnă la alegeri mai…lejere, chiar și atunci când este vorba despre mâncare. Felurile rapide, pregătite din abundența de legume specifică verii, au nevoie de un boost pe care îl oferă combinațiile de legume și condimente Vegeta. 

În primul și în primul rând Vegeta Legume, pentru că este autoritatea absolută pe piața de adaosuri universale pentru mâncare. Este o combinație originală de legume deshidratate și condimente care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie, fie ea și departe de casă. 

Pentru un preparat savuros din carne de pui vă rog să aveți în vedere și Vegeta Gust de Găină! O singură linguriță va fi suficientă ca să ofere savoare, unicitate și originalitate bucatelor și un gust îmbietor.

Indiferent unde veți prepara mâncare în această vară, pe aragaz sau în ceaun, la foc de lemne, în mijlocul naturii, din „trusă” ar trebui să nu lipsească Vegeta Cub Legume, Vegeta Cub Găină, Vegeta Cub Vită sau Vegeta Cub Gulaș.
Au câteva avantaje ce merită menționate: ocupă puțin loc, deci sunt practice, și fiind „porții” veți ști exact cât să folosiți, fără să existe riscul de a greși. Este micul secret al reușitelor culinare, indiferent de pricepere și experiență. 

Pentru a demonstra afirmațiile de mai sus, vă propun această rețetă de paste cu carne tocată de vită: 

Ingrediente: 400 g penne, 500 g carne de vită tocată, două cepe, usturoi (după gust), o cutie cu pulpă de roșii, o lingură de pastă de tomate, 50 ml vin roșu, o linguriță de miere, o linguriță de oțet balsamic, ardei iute, două cuburi Vegeta Cub Vită.

Mod de preparare: se trage carnea tocată la tigaie, în puțin ulei, împreună cu ceapa și usturoiul zdrobit, până își schimbă culoarea. Se adaugă apoi cutia cu pulpă de roșii, pasta de tomate, mierea amestecată cu oțet balsamic și vinul, și se lasă să se gătească la foc mic. Se amestecă din când în când și, când e aproape gata se adaugă ardeiul iute tocat mărunt și se sfărâmă cuburile de Vegeta Cub Vita. Dacă este nevoie, se mai adaugă sare. Se lasă să dea acest sos în câteva clocote. Se fierb pastele separat, se scurg și se pun în sosul cu carne. Se adaugă parmezan ras, dacă vă place.

Leave a Reply