Summer Party la Apogeum, de neratat în vara aceasta!

Ce faceți în vara aceasta? Dacă vreți să uitați de toate grijile, să nu vă pierdeți răbdarea pe drumul spre destinația aleasă, să vă simțiți bine și să rămâneți cu convingerea că ați plătit un preț corect pentru servicii și produse premium, care v-au adus bucurie, vă recomand #apogeumsummerparty.

Mai pe miercuri așa, când simțiți că nu mai suportați arșița orașului, este momentul în care trebuie să vă decideți: lăsați angoasele acasă și pregătiți-vă pentru cele mai bune momente ale weekend-ului, petrecute în mijlocul podgoriilor din Dealu Mare, la petrecerile Summer Wine, by Vinul.ro și Crama Apogeum, aflată la 80 de kilometri de București, cam o oră de parcurs cu mașina sau autocarul.

Vă puteți bucura de peisajul superb de la Tohani, pe ritmuri de muzică live, în compania prietenilor și a efervescenței vinurilor Summer Wine. Puteți conta pe atmosfera incredibilă a conacului aflat pe fostul domeniu al Principelui Nicolae, pe vinurile din gama Summer Wine și Valahorum, dar mai ales pe vinul vedetă al cramei Apogeum, cramă dedicată unui singur soi de struguri, Feteasca Neagră. 

La noi așa s-a întâmplat – a fost soare, pe mese câte o floare zâmbitoare, muzică live, mâncare bună, oameni faini și vinuri de excepție, oferite cu generozitate de proprietar – Virgil Mândru și prezentate cu pricepere de Ștefan Timofti și Vasile Ghimpu.

Spumantul Cuvee Dolette, Summer Wine alb (Chardonnay și Fetească albă)Summer Wine rose (Fetească neagră și Busuioacă)Valahorum rose și Valahorum Reserve alb ne-au ținut companie pe tot parcursul serii și au fost liantul pentru conversații lejere, incursiuni în vie sau tentative de dans pe ritmurile muzicii live. 

 Iar la ceas de seară a venit revelația, Feteasca Neagră Apogeum Patrimoniu, un cupaj întrupat din experiența și instinctul celui care a creat acest brand – Apogeum.

Revenind, spun că miercuri, sau cel târziu joi trebuie să decideți, dacă optați pentru varianta de transport cu microbuzul/autocarul Vinul.ro. Trebuie să rezervați un loc până cel târziu joia la orele 14.00 pentru sâmbăta proximă. Plecarea este la 16.00 fix din parcarea din mijlocul Pieței Victoriei, iar revenirea este tot acolo, în jurul orelor 22.00. Dacă alegeți să mergeți pe cont propriu, vă încurajez să faceți o rezervare. 


Experiența SUMMER WINE @APOGEUM cu Vinul.ro costă 300 lei cu transport propriu și 350 lei cu transport inclus (București – APOGEUM – retur) și include: transport cu însoțitor de bord și povestiri, turul cramei, turul proprietății, câte o sticlă de apă plată de 0,5 litri la autocar, bufet la liber de la live grill, acces la zona de muzică live, cantități de degustare din vinurile Summer Wine alb & Summer Wine Rose, Fetească Neagră Valahorum, Fetească Neagră APOGEUM. Vinurile pentru cină vor putea fi achiziționate la fața locului, după preferințe, la prețuri speciale.
Rezervări și detalii se pot obține la e-mail adelina@vinul.ro sau la tel 0727.254.318

 

One comment

Leave a Reply