Siluetă zveltă? Da, vă rog!

Dacă v-a surprins apropierea minivacanței de 1 Mai cu un surplus de greutate, dobândit fără efort în perioada sărbătorilor Pascale, atunci sfaturile de mai jos vi se adresează. Prin urmare, luați un pahat cu apă și două comprimate de Apuretin și treceți la treabă! 

Retenția de apă, cunoscută sub numele de edem, reprezintă inflamarea unor părți ale corpului cum ar fi picioarele, gleznele, mâinile sau fața, cauzată de acumularea de lichid în țesuturi. Poate fi o problemă comună, dar poate fi și un semnal cu privire la starea de sănătate. Dintre cauzele comune ale retenției de apă pot fi enumerate consumul insuficient de lichide (situație în care organismul își conservă rezervele), consumul exagerat de sare, schimbările hormonale din timpul sarcinii și menopauzei sau administrarea de anticoncepționale. Cauzele medicale ale retenției de apă includ afecțiunile renale, tiroidiene, hepatice sau pulmonare, artrita, insuficiența cardiacă și insuficiența venoasă, dar și fondul alergic.

În situația în care avem de-a face cu cauze comune, ameliorarea și prevenirea retenției de apă sepoate realiza printr-o serie de măsuri care pot fi luate de fiecare persoană în parte. În schimb, retenția de apă cauzată de afecțiuni precum cele enumerate, trebuie gestionată de medicul specialist.

Iată câteva sfaturi care vă pot fi de folos dacă vă confruntați cu retenție de apă, fără să suferiți de vreo afecțiune:

Consumați o cantitate zilnică optimă de apă;
Limitați aportul de sare din alimentație evitând consumul produselor procesate – care sunt foarte bogate în sare – și folosind condimente și ierburi aromatice la gătit, pentru a da gust mâncării;
Consumați alimente bogate în potasiu și magneziu, pentru că acestea ajută la echilibrarea nivelului de sodiu (banane, avocado, roșii, cartofi dulci, spanac);
Includeți în dietă mai multe proteine pentru că deficitul acestora face ca apa din fluxul sanguin să fie atrasă în țesuturi și să cauzeze edeme;
Ori de câte ori aveți posibilitatea, țineți picioarele ridicate deasupra nivelului inimii și efectuați un masaj ușor;
Purtați ciorapi de compresie, scopul acestora fiind de a preveni acumularea lichidului;
Faceți mișcare. Exercițiile fizice regulate ajută sistemul circulator să funcționeze corect, ghidând lichidul către tractul limfatic, digestiv și urinar pentru a fi excretat și pentru a reduce retenția.

Pentru a combate retenția de apă și simptomele neplăcute ale acesteia, produsul Apuretin Slim poate fi un aliat de încredere. Datorită ingredientelor sale: extract de portocală amară, afine, oțet de mere, extract de urzică, extract de boabe de piper negru, crom și zinc, Apuretin Slim, ajută la eliminarea naturală a excesului de apă din organism, detoxifierea acestuia și păstrarea unei greutăți corporale optime. Se administrează două capsule zilnic, cu o cantitate suficientă de lichid.

Pentru mai multe informații, puteți accesa www.apuretin.ro.

 

Leave a Reply