Lino Lada este „la crème de la crème”

De 1998, anul lansării sale în lumea pofticioșilor, Lino Lada, delicioasa cremă tartinabilă, a devenit una dintre cele mai iubite dulciuri. Versatilă, aceasta este inclusă în diferite rețete preparate în casă, dar este consumată și ca atare. 

Bogată în vitamine și minerale, gama Lino Lada este potrivită atât pentru pofticioși cât și pentru copii datorită conținutului de cacao bogată în antioxidanți, lapte integral (18%), alune de pădure sau făină de nucă de cocos de cea mai bună calitate.

Crema tartinabilă este perfectă pentru a fi consumată nu doar ca umplutură pentru clătite, dar și pentru croissante sau prăjituri, cu înghețată, pe felii de pâine prăjită sau pur și simplu direct din borcan, cu lingura.

Papilele gustative se pot „distra” cu mai multe gusturi și texturi.

Lino Lada Cocos este o cremă albă, din lapte, cu alune de pădure de cea mai bună calitate, care sunt o sursă naturală de vitamina E, și făină de nucă de cocos (fără gluten!). Fiind un produs bogat în vitamine și minerale, poate fi un mic dejun hrănitor alături de un pahar cu lapte, care va furniza energie pentru întreaga zi.

Lino Lada cu alune de pădure este o cremă tartinabilă cu un gust fabulous, secretul stând în raportul perfect dintre alunele atent alese și cacao.

Lino Lada Lapte este un sortiment apreciat de mulți „degustători”, obținut din lapteintegral și cele mai fine alune.

Lino Lada Duo este un amestec minunat de cremă albă și neagră, obținut din lapte integral, cacao și alune.

Lino Lada Gold este „la crème de la crème”, produsul premium care impresionează pe oricine. Ea conține cel mai ridicat procent de alune de pădure mărunțite și coapte, cu un gust și-o textură aparte.

Leave a Reply